Відкрити категорії

Медальйони з фаршу у беконі


Медальйони з фаршу у беконі

Інгредієнти:

свинячий фарш - 300 г;
яловичий фарш - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
вода - 100 мл;
бекон - 200 г;
плавлений сирок - 1 шт.;
твердий сир - 100 г;
сіль, перець - за смаком;
зелень, овочі для подачі.

Сьогодні для вас медальйони з фаршу з двома видами сиру і бекону. Страви з м'ясного фаршу готувати одне задоволення: швидко, ситно і смачно.

Процес приготування медальйонів з фаршу у беконі.

  1. З'єднуємо два виду фаршу - свинячий і яловичий. Сюди ж додамо дрібно нарізану цибулю, сіль і перець. Перемішаємо.
    З'єднуємо два виду фаршу, додаємо нарізану цибулю. Солимо і перчимо
  2. Тепер додамо 100 мл води. Таким чином фарш буде сочніше. Перемішуємо. Фарш розділити на 4 рівні частини і сформувати кульки.
    До фаршу додати 100 мл води, перемішати. Сформувати 4 кулі
  3. Викладаємо кульки на деко, яке застелити пергаментним папером на відстані один від одного. Склянкою зробити поглиблення і сформувати бортик.
    Склянкою у фарші робимо поглиблення і бортики
  4. Обмотати смужками з бекону, щоб фарш не розпливався. Витягаємо стакан.
    Фарш обмотати беконом
  5. На крупній тертці натираємо два види сиру - твердий і плавлений. Заповнюємо медальйони сиром, злегка притискаючи зверху. Поперчимо і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів десь на 20-30 хвилин (все залежить від вашої духовки).
    Заповнюємо медальйони натертим сиром і відправляємо у духовку
  6. Як тільки бекон підрум'яниться, медальйони готові. Дістаємо їх з духовки.
  7. Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 15 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Медальйони з фаршу у беконі - рецепт приготування з покроковими фото
Рейтинг: 9/10 (голосів: 157)
Ключові слова: Вечеря / Страви з м'яса / Страви з свинини / Страви з яловичини / Гарячі закуски

Медальйони з фаршу у беконі
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com