Медальйони з фаршу у беконі
Інгредієнти:
свинячий фарш - 300 г;
яловичий фарш - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
вода - 100 мл;
бекон - 200 г;
плавлений сирок - 1 шт.;
твердий сир - 100 г;
сіль, перець - за смаком;
зелень, овочі для подачі.
Сьогодні для вас медальйони з фаршу з двома видами сиру і бекону. Страви з м'ясного фаршу готувати одне задоволення: швидко, ситно і смачно.
Процес приготування медальйонів з фаршу у беконі.
- З'єднуємо два виду фаршу - свинячий і яловичий. Сюди ж додамо дрібно нарізану цибулю, сіль і перець. Перемішаємо.
- Тепер додамо 100 мл води. Таким чином фарш буде сочніше. Перемішуємо. Фарш розділити на 4 рівні частини і сформувати кульки.
- Викладаємо кульки на деко, яке застелити пергаментним папером на відстані один від одного. Склянкою зробити поглиблення і сформувати бортик.
- Обмотати смужками з бекону, щоб фарш не розпливався. Витягаємо стакан.
- На крупній тертці натираємо два види сиру - твердий і плавлений. Заповнюємо медальйони сиром, злегка притискаючи зверху. Поперчимо і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів десь на 20-30 хвилин (все залежить від вашої духовки).
- Як тільки бекон підрум'яниться, медальйони готові. Дістаємо їх з духовки.
- Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 15 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Медальйони з фаршу у беконі - рецепт приготування з покроковими фото
Час на підготовку: 15 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Медальйони з фаршу у беконі - рецепт приготування з покроковими фото
Рейтинг: 9/10
(голосів: 157)
Ключові слова: Вечеря / Страви з м'яса / Страви з свинини / Страви з яловичини / Гарячі закускиChiefCook
2020-11-24
Рекомендуємо кулінарні рецепти: