Відкрити категорії

Стейк з індички


Стейк з індички


Сьогодні готуємо соковитий і м'який стейк з індички. Всього за 3 хвилини - це ідеальний варіант, коли потрібно швидко що-небудь приготувати. Для цього можна купити готові нарізані стейки з грудки індички або нарізати самим приблизно 1,5 сантиметра.

Інгредієнти:
філе індички;
сіль, перець за смаком;
приправа для м'яса;
рослинне масло для смаження.

Процес приготування стейків з індички.


Нарізаємо стейки на кусочки приблизно 1,5 сантиметра.

11


Тепер їх потрібно трохи відбити, щоб вони стали приблизно 1 см завтовшки. Зверху накрийте пакетом, щоб бризки не летіли на всі боки і молоток залишався чистим.

22

Рекламний блок
Одну сторону м’яса солимо і перчимо, іншу – солимо і додаємо приправи для курки або м'яса, яка вам подобається. Також можна додати перець, сушений часник і паприку.

33


Якщо зовсім немає часу, то залишаємо стейки на 5 хвилин в спеціях, а якщо є, то накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник хоч на півгодини, хоч на цілий день. В загальному - до потрібного моменту.

44


На добре розігріту сковороду наливаємо рослинне масло, викладаємо стейки і смажимо рівно 1,5 хвилини на сильному вогні.

55


Через півтори хвилини м'ясо перевертаємо і накриваємо кришкою. Вогонь можна зменшити на середній, а трохи пізніше зменшити на мінімум.

66


Через 1,5 хвилини перекладаємо стейки в фольгу і залишаємо відпочити хвилин на 5, щоб температура стала рівномірною всередині і зовні.

77


Подавайте індичку просто зі свіжим салатом або з вашим улюбленим гарніром.

88


Смачного!

Рекламний блок
Стейк з індички


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com