Відкрити категорії

Молода картопля зі шкварками




Сьогодні ми будемо готувати дуже смачну молоду картоплю. Таким чином приготована картопля виходить найсмачніша тільки тоді, коли вона молода і така маленька.

Інгредієнти:
сало - 200 г;
картопля - 1,5 кг;
часник - 3 зуб.;
сіль;
перець;
кріп.

Процес приготування молодої картоплі з салом.


Нарізаємо сало і відправляємо на розпечену сковороду. Нам потрібно посмажити шкварки. Якщо ви не любитель сала, тоді просто зробіть це все на рослинному маслі. Обсмажуємо шкварки до рум'яної скоринки і дістаємо на окрему тарілку.

1


В сковороду, де смажилося сало, додаємо ще трішечки рослинного масла і додаємо ось таку маленьку молоду картопельку, яку потрібно почистити і вимити. Накриваємо кришкою.

2


Смажимо під кришкою, постійно помішуючи на середньому вогні. Такка картопелька готується досить-таки швидко і просто, але виходить дуже смачно. Це домашня альтернатива для картоплі фрі. Ось така краса у підсумку вийшла.

3


Картоплю можна вже заправляти, тому відправляємо наші шкварки в сковороду. Солимо і перчимо, видавлюємо часник і перемішуємо.

4


Обсмажуємо буквально пів хвилинки. Зверху посипаємо будь-якою зеленню. Вимикаємо і накриваємо кришкою ще на 5 хвилин, щоб картопля просочилася ароматами часнику і кропу. Можна подавати до столу.

5


Буквально на швидку руку із самих простих продуктів у нас вийшла ось така смакота. Смачного!


Молода картопля зі шкварками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com