Відкрити категорії

Молода картопля в духовці




Сьогодні ми будемо готувати молоду картоплю в вершково-грибному соусі. Це прекрасна і дуже смачна ідея вечері для всієї родини.

Інгредієнти:
молода картопля - 500 г;
печериці - 100 г;
часник - 2 зуб .;
сливки (25%) - 100 мл;
нарізаний кріп - 1 ст. л .;
вершкове масло - 30 г .;
рослинна олія - 30 мл;
сіль, перець - за смаком;

Процес приготування молодої картоплі в духовці.


Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді до напівготовності протягом 15 хвилин.

1


Форму для запікання змазати рослинним маслом, викласти в неї картоплю, змазати рослинним маслом, посолити і по перчити за смаком.

2


Запікати картоплю в духовці при 220 градусів Цельсія до золотистої скоринки.

3


Нарізати печериці.

4


Дрібно нарізаємо часник.

5


Дрібно нарізаємо кріп.

6


Печериці обсмажити на суміші вершкового і рослинного масла, додати, сіль, перець, часник. Готувати, помішуючи.

7


Потім влити вершки і додати кріп. Якщо соус вийде дуже густим, то додати 1-2 столові ложки води і перемішати.

8


Гарячу картоплю зразу полити соусом і подавати до столу.

9


Смачного!


Молода картопля в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com