Відкрити категорії

Молода картопля в духовці


Молода картопля в духовці


Сьогодні ми будемо готувати молоду картоплю в вершково-грибному соусі. Це прекрасна і дуже смачна ідея вечері для всієї родини.

Інгредієнти:
молода картопля - 500 г;
печериці - 100 г;
часник - 2 зуб .;
сливки (25%) - 100 мл;
нарізаний кріп - 1 ст. л .;
вершкове масло - 30 г .;
рослинна олія - 30 мл;
сіль, перець - за смаком;

Процес приготування молодої картоплі в духовці.


Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді до напівготовності протягом 15 хвилин.

11


Форму для запікання змазати рослинним маслом, викласти в неї картоплю, змазати рослинним маслом, посолити і по перчити за смаком.

22

Рекламний блок
Запікати картоплю в духовці при 220 градусів Цельсія до золотистої скоринки.

33


Нарізати печериці.

44


Дрібно нарізаємо часник.

55


Дрібно нарізаємо кріп.

66


Печериці обсмажити на суміші вершкового і рослинного масла, додати, сіль, перець, часник. Готувати, помішуючи.

77


Потім влити вершки і додати кріп. Якщо соус вийде дуже густим, то додати 1-2 столові ложки води і перемішати.

88


Гарячу картоплю зразу полити соусом і подавати до столу.

99


Смачного!

Рекламний блок
Молода картопля в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com