Відкрити категорії

Зелений борщ з щавлем і яйцем


Зелений борщ з щавлем і яйцем


Сьогодні рецепт зеленого борщу з щавлем. Готувати досить легко, виходить дуже смачно і ситно.

Інгредієнти:
свинячі ребра - 400 г;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
свіжий щавель - 300 г;
зелена цибуля - 100 г;
сіль - 2 ст. л.;
чорний перець горошком - 10 шт.;
лавровий лист - 2-3 шт.;
рослинна олія;
вода - 3 л (каструля 4,5 л);
варене яйце і сметана за смаком.

Процес приготування зеленого борщу із щавлем.


В холодну воду відправляємо свинячі ребра і варимо бульйон.

11


Дрібно нарізаємо щавель. На 3 л води взяли 300 г щавлю.

22

Рекламний блок
Нарізати зелену цибулю.

33


Картопля нарізаємо кубиками.

44


Моркву натираємо на крупній тертці і пасеруємо на рослинному маслі.

55


Знімаємо піну і варимо бульйон протягом 30 хвилин. У киплячий бульйон відправляємо картоплю, цілу цибулину, моркву, чорний перець горошком і сіль. Варимо ще 30 хвилин.

66


М'ясо і картопля вже готові, додаємо щавель, зелену цибулю, лавровий лист. Варимо ще 10 хвилин і знімаємо з вогню.

77


Доповнить смак борщу сметана і варене яйце.

88


Смачного!

Рекламний блок
Зелений борщ з щавлем і яйцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com