Відкрити категорії

Макарони в духовці




Сьогодні будемо готувати макарони в духовці з сиром і помідорами. Ці запечені макарони готуються ну дуже просто, а виходить просто неймовірно смачно!

Інгредієнти:
відварені макаронні вироби - 300 г;
дрібні помідори - 200 г;
твердий сир - 150 г;
вершкове масло - 100 г;
панірувальні сухарі - 50 г;
часник - 3 зуб.;
зелень кропу - 1 пуч.;
чорний мелений перець - за смаком.;
сіль за смаком.

Процес як приготувати макарони в духовці.


Дрібно нарізаємо зелень кропу.

1


Дрібно нарізаємо часник.

2


Сир натерти на крупній тертці.

3


На розігріту сковороду викладемо 20 г вершкового масла, часник. Обсмажимо його до готовності.

4


Потім викладемо помідори і будемо смажити протягом 5 хвилин.

5


Зверху викладемо відварені макарони, додамо 50 г вершкового масла, перемішаємо і будемо смажити протягом 5 хвилин.

6


Форми для запікання смажимо вершковим маслом і притрусимо панірувальними сухарями.

7


Макарони з помідорами викладемо у форму, додамо зелень кропу, чорний мелений перець і тертий сир. Запікати будемо в розігрітій до 220-250 градусів Цельсія духовці протягом 3-5 хвилин.

8


Смачного!


Макарони в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Ярослав
Страва смачна, тим паче коли попапдається сир на виделку:) Дійсно смачніша ніж просто вермішель. P.S. і це навіть при тому, що я напартачив з рецептом і насипав вермішелі в 1.5 рази більше ніж потрібно було по рицепту.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com