Відкрити категорії

Макарони в духовці


Макарони в духовці


Сьогодні будемо готувати макарони в духовці з сиром і помідорами. Ці запечені макарони готуються ну дуже просто, а виходить просто неймовірно смачно!

Інгредієнти:
відварені макаронні вироби - 300 г;
дрібні помідори - 200 г;
твердий сир - 150 г;
вершкове масло - 100 г;
панірувальні сухарі - 50 г;
часник - 3 зуб.;
зелень кропу - 1 пуч.;
чорний мелений перець - за смаком.;
сіль за смаком.

Процес як приготувати макарони в духовці.


Дрібно нарізаємо зелень кропу.

11


Дрібно нарізаємо часник.

22

Рекламний блок
Сир натерти на крупній тертці.

33


На розігріту сковороду викладемо 20 г вершкового масла, часник. Обсмажимо його до готовності.

44


Потім викладемо помідори і будемо смажити протягом 5 хвилин.

55


Зверху викладемо відварені макарони, додамо 50 г вершкового масла, перемішаємо і будемо смажити протягом 5 хвилин.

66


Форми для запікання смажимо вершковим маслом і притрусимо панірувальними сухарями.

77


Макарони з помідорами викладемо у форму, додамо зелень кропу, чорний мелений перець і тертий сир. Запікати будемо в розігрітій до 220-250 градусів Цельсія духовці протягом 3-5 хвилин.

88


Смачного!

Рекламний блок
Макарони в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com