Відкрити категорії

Фарширована картопля в сковороді




Як приготувати смачну фаршировану картоплю з м’ясом. Готувати картоплю будемо у сковороді. Виходить дуже смачно, при цьому просто і доступно!

Інгредієнти:
картопля - 7 шт.,
яловичина (баранина) - 200-300 г.,
часник - 3 зубчики,
зелень петрушки, кропу - 50 г.,
сіль, червоний перець - за смаком,
олія рослинна - 2-3 столові ложки.

Час приготування - близько 50-60 хвилин.

Процес приготування фаршированої картоплі.


Для початку картоплю потрібно почистити і вирізати все всередині. Щоб картопля наша стояла в вертикальному положенні, нам потрібно рівно зрізати дно і шапочку.

1

М'ясо потрібно нарізати дуже дрібно.

2


Дрібно нарізаємо зелень.

3


Відправляємо зелень до картоплі, видавлюємо часник.

4


Посолити, поперчити червоним перцем і можна перемішувати.

5


Тепер потрібно взяти казан або сковорідку з високими бортиками. Налити 2-3 столові ложки масла і кип’яченої водички, щоб вона було десь на 1,5-2 см від дна.

6


Тепер можна фарширувати картоплю і ставити відразу в казан.

7


Тепер потрібно накрити кришкою і поставити на повільний вогонь.

8


Можна перекласти картоплю в інше блюдо. Ось так вийшло.

9


Смачного!


Фарширована картопля в сковороді


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com