Відкрити категорії

Фарширована картопля в сковороді


Фарширована картопля в сковороді


Як приготувати смачну фаршировану картоплю з м’ясом. Готувати картоплю будемо у сковороді. Виходить дуже смачно, при цьому просто і доступно!

Інгредієнти:
картопля - 7 шт.,
яловичина (баранина) - 200-300 г.,
часник - 3 зубчики,
зелень петрушки, кропу - 50 г.,
сіль, червоний перець - за смаком,
олія рослинна - 2-3 столові ложки.

Час приготування - близько 50-60 хвилин.

Процес приготування фаршированої картоплі.


Для початку картоплю потрібно почистити і вирізати все всередині. Щоб картопля наша стояла в вертикальному положенні, нам потрібно рівно зрізати дно і шапочку.

11


М'ясо потрібно нарізати дуже дрібно.

22

Рекламний блок
Дрібно нарізаємо зелень.

33


Відправляємо зелень до картоплі, видавлюємо часник.

44


Посолити, поперчити червоним перцем і можна перемішувати.

55


Тепер потрібно взяти казан або сковорідку з високими бортиками. Налити 2-3 столові ложки масла і кип’яченої водички, щоб вона було десь на 1,5-2 см від дна.

66


Тепер можна фарширувати картоплю і ставити відразу в казан.

77


Тепер потрібно накрити кришкою і поставити на повільний вогонь.

88


Можна перекласти картоплю в інше блюдо. Ось так вийшло.

99


Смачного!

Рекламний блок
Фарширована картопля в сковороді


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com