Відкрити категорії

Тефтелі у вершковому соусі


Тефтелі у вершковому соусі


Сьогодні готуємо тефтелі у вершковому соусі. Це ароматна і незрівнянно ніжна, м'ясна страва. Чудово підійде до будь-якого гарніру або просто з салатом зі свіжих овочів. Зробить ваш обід або вечерю дуже смачною і ситною. Прованські трави і вершковий соус надає незвичайно тонкий і ніжний смак тефтелям.

Інгредієнти:
м'ясний фарш - 600 г;
рис (відварити майже до готовності) - 100 г;
вершки (10% жирності) - 330 мл;
твердий сир - 100 г;
часник - 2 зубчики;
картопляний крохмаль - 1 ч. л.;
прованські трави - за смаком;
сіль за смаком.

Вихід - 15 шт.
Запікати в духовці, розігрітій до 190 градусів: 20 хвилин без соусу + 25-30 хвилин з соусом.

Процес приготування тефтелей у вершковому соусі.


У фарш додаємо сіль і пропущений через прес часник. Також кладемо у фарш попередньо відварений майже до готовності рис і прованські трави. Гарненько вимішуємо.

11

Рекламний блок
Руками, змоченими у воді, формуємо невеликі круглі тюфтельки і укладаємо у форму для запікання, яка змащена олією. У нас вийшло 15 тефтелей. Ставимо запікатися в духовку, розігріту до 190 градусів на 20 хвилин.

22


Поки тефтелі в духовці, приготуємо вершковий соус. Сир натираємо на крупній тертці.

33


До вершків додаємо натертий сир, прованські трави, трошки солі і крохмаль. Все перемішуємо.

44


20 хвилин пройшло. Дістаємо тефтелі з духовки. Ложкою викладаємо соус, щоб на кожній тюфтельки залишився сир. Залишок вершкового соусу виливаємо між тефтелями. Ставимо знову в духовку і будемо запікати ще 20-25 хвилин.

55


І ось ароматні тефтелі готові.

66


В цілому, в духовці вони провели 50 хвилин: 20 хвилин без соусу і 30 хвилин з соусом. Смачного!

Рекламний блок
Тефтелі у вершковому соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com