Відкрити категорії

Куряча грудка під овочевою подушкою


Куряча грудка під овочевою подушкою


Сьогодні приготуємо курячу грудку під овочевою шубою і сиром. Приготоване таким чином м'ясо виходить дуже смачним, соковитим і м'яким. Така страва запросто стане улюбленою вечерею для всієї родини.

Інгредієнти:
куряча грудка - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
помідор - 2 шт.;
сир - 100 г;
майонез - 100 г;
картопля - 2-3 шт.;
сіль.

Процес приготування курячої грудки з овочами і сиром.


Помите і просушене куряче філе розрізаємо вздовж на 2 частини. Кожну з частин трохи відбиваємо молотком з двох сторін. Це робиться для того, щоб м'ясо стало більш м'яким. Кожен шматочок солимо з однієї сторони.

11


Форму, в якій будемо запікати, змащуємо олією. Викладаємо підготовлені курячі грудки.

22

Рекламний блок
Картоплю натираємо на дрібній тертці і трохи солимо. Викладаємо зверху курячої грудки..

33


Далі нарізаємо кружечками помідори. Також кладемо зверху на картоплю.

44


Цибулю нарізаємо кільцями. Розділяючи на кільця, кладемо зверху на помідори.

55


Зверху рясно змащуємо майонезом.

66


Сир натираємо на крупній тертці. Кладемо його зверху на майонез.

77


Курячу грудку з овочами ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на 30-35 хвилин.

88


Куряче філе з овочами, приготоване за цим рецептом, виходить дуже м'яким і соковитим, з апетитною сирною скоринкою зверху.

99


Так вийшло у розрізі.

1010


Всім смачного і гарного настрою!

Рекламний блок
Куряча грудка під овочевою подушкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com