Відкрити категорії

Куряча грудка під овочевою подушкою




Сьогодні приготуємо курячу грудку під овочевою шубою і сиром. Приготоване таким чином м'ясо виходить дуже смачним, соковитим і м'яким. Така страва запросто стане улюбленою вечерею для всієї родини.

Інгредієнти:
куряча грудка - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
помідор - 2 шт.;
сир - 100 г;
майонез - 100 г;
картопля - 2-3 шт.;
сіль.

Процес приготування курячої грудки з овочами і сиром.


Помите і просушене куряче філе розрізаємо вздовж на 2 частини. Кожну з частин трохи відбиваємо молотком з двох сторін. Це робиться для того, щоб м'ясо стало більш м'яким. Кожен шматочок солимо з однієї сторони.

1


Форму, в якій будемо запікати, змащуємо олією. Викладаємо підготовлені курячі грудки.

2


Картоплю натираємо на дрібній тертці і трохи солимо. Викладаємо зверху курячої грудки..

3


Далі нарізаємо кружечками помідори. Також кладемо зверху на картоплю.

4


Цибулю нарізаємо кільцями. Розділяючи на кільця, кладемо зверху на помідори.

5


Зверху рясно змащуємо майонезом.

6


Сир натираємо на крупній тертці. Кладемо його зверху на майонез.

7


Курячу грудку з овочами ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на 30-35 хвилин.

8


Куряче філе з овочами, приготоване за цим рецептом, виходить дуже м'яким і соковитим, з апетитною сирною скоринкою зверху.

9


Так вийшло у розрізі.

10


Всім смачного і гарного настрою!


Куряча грудка під овочевою подушкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
женя.
дякуємо за смачні рецепти.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com