Відкрити категорії

Куряче філе в кисло-солодкому соусі




Сьогодні готуємо традиційну китайську страву зі звичайних продуктів, які є у кожної господині.

Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
соєвий соус - 100 мл;
оцет - 1 столова ложка;
цукор - 30 г;
сіль - 5 г;
ананаси - 100 г;
крохмаль - 50 г;
томатна паста чи кетчуп – 20 г;
цибуля;
болгарський перець.

Процес приготування курки.


Куряче філе нарізаємо кубиками або брусочками. Перекладаємо в глибоку миску, в якій вона буде маринуватися. Курку потрібно залити соєвим соусом так, щоб він ледь її покрив. Залишаємо шматочки так маринуватися мінімум на півгодини.

1

Нарізаємо великими кубиками наші овочі: цибулю, болгарський перець.

2


Перед смаженням в мариновану курочку засипаю крохмаль - це буде наш кляр. Саме він дасть золоту корочку. Трохи крохмалю я залишу для соусу.

3


В сковорідку наливаємо багато масла і, коли воно добре розігріється, невеликими порціями обсмажуємо в ньому курку. Буквально через 3 хвилини шматочки стають золотими, їх можна знімати з вогню.

4


Тепер в невеликій кількості масла потрібно обсмажити цибулю і перець. Сюди ж додаємо томатну пасту, оцет і ананаси. Посолю, додам цукор і крохмаль. Щоб соус був більш рідким, можна додати сік з ананасів або води.

5


Після того, як овочі посмажилися мінімум 5 хвилин, додаємо обсмажену курку.

6


Готову курку в кисло-солодкому соусі з ананасами викладаю в центрі тарілки.

7


Смачного!


Куряче філе в кисло-солодкому соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com