Відкрити категорії

Куряче філе по-французьки




Сьогодні готуємо страву з курки - соковите куряче філе по-французьки. Страва дуже смачна, легке приготування, підходить як для повсякденного, так і для святкового столу. Готується з доступних продуктів.

Інгредієнти:
курячі грудки - 700 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
майонез - 2 ст. л.;
сметана - 4 ст. л.;
сир твердий - 200 г;
часник - 2 зубчики;
рослинна олія - 2 ст. л.;
кріп, сіль, чорний перець за смак.

Процес приготування м’яса по-французьки.


Курячу грудку потрібно нарізати невеликими шматочками. Це ми робимо поперек волокон. Не робіть шматочки точки товстими, але і не дуже тонкими. У мене товщина кожного шматочка приблизно 4 міліметри.

1


Далі цибулю наріжемо півкільцями.

2


Готуємо соус. В миску додаємо майонез і сметану (можна брати будь-якої жирності). Додати часник через часникодавку. Додамо паприку, чорний перець за смаком і сир.

3


Все добре перемішуємо. Додамо укріп – він дасть страві хороший смак і аромат. Можна додати будь-які ваші улюблені спеції або трави.

4


Страву я буду готувати в чавунній сковороді. Можна брати будь-яку форму, але потрібно її добре змастити олією. Першим шаром щільно викладаємо куряче філе. М'ясо посолимо і поперчимо за смаком.

5


Далі викладаємо половину нашого соусу. Розмазуємо по всій поверхні. Зверху викладаємо нашу цибулю. Посолимо і поперчимо за смаком.

6


Знову викладаємо куряче філе, потім знову соус, цибулю і зверху ми будемо все засипати натертим сиром.

7


Відправляємо страву в духовку, розігріту до 190 градусів приблизно на 25-30 хвилин. Дістаємо з духовки і прикрашаємо зеленню.

8


Страва виходить дуже смачною, ситною і сподобається всій сім’ї.

9


Приємного смаку!


Куряче філе по-французьки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com