Відкрити категорії

Святкова вечеря - м'ясо під грибами




Сьогодні приготую святкову вечерю і це буде ніжне м'ясо під грибами.

Інгредієнти: (4 порції)
свиняча шия - 800 г;
кольоровий болгарський перець - 3 шт.;
печериці - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
сметана - 3 ст. л.;
сир - 100 г;
сіль, перець за смаком.

Процес приготування святкової вечері.


Нарізаю м’ясо, товщина шматочка повинна бути близько 2 сантиметрів або прикладаємо два пальця.

1


М'ясо солимо і перчимо з двох сторін. Накриваємо харчовою плівкою і добре відбиваємо з двох сторін.

2

Підготовлені шматочки відставляємо в сторону, нехай воно трохи про маринується. А зараз займемося овочами. Середньо нарізаємо цибулю. В сковороду наливаємо трохи олії, викладаємо цибулю і обсмажуємо на повільному вогні.

3


Кубиками нарізаємо печериці. Цибуля трохи підсмажилася, тепер додаю сюди наші гриби. Підсолюємо і все разом обсмажуємо протягом декількох хвилин - до напівготовності. Як тільки вони почнуть зменшуватися в розмірах, відразу ж вимикаємо вогонь. Викладаємо все в тарілку і залишаємо остигати.

4


Перець нарізаємо кружечками. Обсмажуємо по 1 хвилини з кожного боку.

5


Дрібно нарізаємо часник, додаємо його в гриби, кладемо кілька ложок сметани і перемішуємо.

6


Добре розігріваємо сковороду, масло не додаємо. М'ясо обсмажуємо на сильному вогні з 2 сторін до золотистої скоринки.

7


Все підготували. Залишилося завершити страву. М'ясо викладаємо на деко, поверх нього кладемо кружальця перцю. Печериці викладаємо зверху, розподіляємо по поверхні.

8


Зверху посипаємо сиром. Підготовлену страву прибираємо в розігріту духовку на 210-220 градусів хвилин на 15-20.

9


М’ясо готове! Дістаємо і насолоджуємося надзвичайним ніжним смаком.

10


Смачного!


Святкова вечеря - м'ясо під грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com