Відкрити категорії

Святкова вечеря - м'ясо під грибами


Святкова вечеря - м'ясо під грибами


Сьогодні приготую святкову вечерю і це буде ніжне м'ясо під грибами.

Інгредієнти: (4 порції)
свиняча шия - 800 г;
кольоровий болгарський перець - 3 шт.;
печериці - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
сметана - 3 ст. л.;
сир - 100 г;
сіль, перець за смаком.

Процес приготування святкової вечері.


Нарізаю м’ясо, товщина шматочка повинна бути близько 2 сантиметрів або прикладаємо два пальця.

11


М'ясо солимо і перчимо з двох сторін. Накриваємо харчовою плівкою і добре відбиваємо з двох сторін.

22


Підготовлені шматочки відставляємо в сторону, нехай воно трохи про маринується. А зараз займемося овочами. Середньо нарізаємо цибулю. В сковороду наливаємо трохи олії, викладаємо цибулю і обсмажуємо на повільному вогні.

33

Рекламний блок
Кубиками нарізаємо печериці. Цибуля трохи підсмажилася, тепер додаю сюди наші гриби. Підсолюємо і все разом обсмажуємо протягом декількох хвилин - до напівготовності. Як тільки вони почнуть зменшуватися в розмірах, відразу ж вимикаємо вогонь. Викладаємо все в тарілку і залишаємо остигати.

44


Перець нарізаємо кружечками. Обсмажуємо по 1 хвилини з кожного боку.

55


Дрібно нарізаємо часник, додаємо його в гриби, кладемо кілька ложок сметани і перемішуємо.

66


Добре розігріваємо сковороду, масло не додаємо. М'ясо обсмажуємо на сильному вогні з 2 сторін до золотистої скоринки.

77


Все підготували. Залишилося завершити страву. М'ясо викладаємо на деко, поверх нього кладемо кружальця перцю. Печериці викладаємо зверху, розподіляємо по поверхні.

88


Зверху посипаємо сиром. Підготовлену страву прибираємо в розігріту духовку на 210-220 градусів хвилин на 15-20.

99


М’ясо готове! Дістаємо і насолоджуємося надзвичайним ніжним смаком.

1010


Смачного!

Рекламний блок
Святкова вечеря - м'ясо під грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com