Відкрити категорії

Як приготувати азу по-татарськи


Як приготувати азу по-татарськи


Сьогодні приготую дуже смачну страву - азу по-татарськи.

Інгредієнти:
м'ясо яловичини - 700 г;
цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
паприка - 1 ч. л.;
солоні огірки - 200 г;
томатний соус - 150 г або томатна паста - 2 ст. л.;
картопля - 1 кг;
часник - 6 зуб.;
петрушка - 1 пуч.;
перець духмяний - 4-5 горошин;
рослинне масло для обсмажування.

Процес приготування азу.


М'ясо потрібно нарізати поперек волокон соломкою товщиною приблизно 1 см.

11


Тепер його потрібно обсмажити. В казанок наливаємо трохи рослинного масла і як слід розігріваємо. Відразу м'ясо перемішувати не потрібно, чекаємо поки одна сторона отримає золоту скоринку. Обсмажуємо на сильному вогні.

22


Тепер можна перемішувати. Продовжуємо обсмажувати м'ясо на сильному вогні ще кілька хвилин, потім потрібно посолити і поперчити.

33


Тепер м'ясо заливаємо бульйоном або звичайною чистою водою. Рідини наливаємо на 2 пальця вище м'яса. Як закипить, зменшуємо вогонь і залишаємо тушкуватися м'ясо, поки воно не стане м'яким.

44

Рекламний блок
Тепер дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажимо на сковороді в невеликій кількості рослинного масла.

55


Поки цибуля обсмажується на повільному вогні до золотистого кольору, нарізаємо соломкою солоні огірки.

66


Як тільки цибуля стала золотою, до неї можна додати огірки. Все добре перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини.

77


В кінці додаємо томатний соус, паприку, перемішуємо і тушкуємо ще пару хвилин, вимикаємо.

88


Чистимо і нарізаємо соломкою картоплю. Краще взяти ту, яка не розварюється.

99


Картоплю обсмажуємо на розпеченій сковорідці з невеликою кількістю рослинного масла до напівготовності. Головне, щоб вийшла золота скоринка з усіх боків. Трохи підсолюємо. Кришкою не накриваємо.

1010


Тепер додаємо всі підготовлені продукти (засмажку і картоплю) до м'яса прямо в бульйон. Додаємо лавровий лист і перець горошком.

1111


Один раз все добре перемішуємо. Більше перемішувати цю страву не можна. Чекаємо поки все закипить, потім накриваємо кришкою і прибираємо газ на самий мінімум. По смаку досолюємо, якщо потрібно.

1212


Тушкуємо хвилин 10 хвилин. Визначаємо готовність страви по тому, як картопля зваритися всередині. А поки наріжемо зелень і часник.

1313


Як страва все повністю готова, закидаємо зелень з часником, тушкуємо ще одну хвилинку і вимикаємо вогонь.

1414


Готову страву розкладаємо по тарілках.

1515


Ось така дуже смачна, ароматна страва у нас вийшла.

1616


Всім смачного і гарного настрою!

Рекламний блок
Як приготувати азу по-татарськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com