Як смачно приготувати куряче філе
Сьогодні хочу показати варіант приготування курячих стегенець. Рецепт дуже простий, в результаті виходить неймовірно смачне м'ясо.
Інгредієнти:
куряче м'ясо - 1 кг;
майонез - 1 повна столова ложка;
соєвий соус - 1 столова ложка;
мелений тмин - 1/2 чайної ложки.
Процес приготування курки.
Все дуже просто. Додаю до курячого м’яса тмин, соєвий соус, майонез і все добре перемішую, робимо як би легкий масаж, втираємо маринад в м'ясо.
Накриваю харчової плівкою. Залишаю хоча б на півгодини, можна довше чи зовсім залишити до наступного дня. Якщо будете смажити через годину, тоді можна залишити при кімнатній температурі на столі. Якщо на довший термін - поставте в поставте в холодильник.
Коли м'ясо досить промаринувалося, його можна піддавати тепловій обробці, наприклад можна запікати, само по собі або з сиром, помідорами чи іншими овочами. Можна смажити в паніровці чи в борошні.
Я буду смажити на сковороді-гриль. Дуже добре розігріваємо сковороду, викладаємо м'ясо. Нагрів залишаю трохи вище середнього і обсмажуємо до рум'яної скоринки.
Перевертаю, ще трохи зменшую нагрів, залишаю його трохи нижче середнього і обсмажую до рум'яної скоринки з другої сторони. При необхідності можна перевернути ще раз.
Готове м'ясо знімаю і точно також обсмажуючи всі шматочки. Ось така краса у мене вийшла. Обов'язково вийде і у вас.
Як бачите, все дуже просто.
Ви запросто можете міняти приправа на свій смак, кожен раз отримувати різні смаки. Бажаємо смачного і гарного настрою!