Відкрити категорії

Печінка в беконі з соусом




Сьогодні ми з вами будемо готувати печінку з дуже смачним соусом зі шпинату.

Інгредієнти:
печінка індички (або курки чи інша) - 400 г;
бекон - 250-300 г;
часник - 3-4 дольки;
італійські трави - 1/2 ч. ложки;
сметана - 250 мл;
шпинат - 250 г;
м'ята - 1/2 ч. л.;
борошно - 1-2 ст. л.;
олія соняшникова - 3-4 ст. л.;
горіхи кедрові (можна замінити на будь-які інші) - 2-3 ч. л.;
сіль, перець - за смаком.

Порцій - 6-8
Час приготування - 30 хвилин.

Процес приготування печінки в беконі з соусом.


Печінку потрібно посолити і поперчити за смаком. Тепер її потрібно перемішати, вмочити в борошно і будемо смажити на дуже маленькому вогні під кришкою, так вона буде м'якою, соковитою і дуже смачною.

1

Наливаємо масло на сковорідку і починаємо смажити печінку під кришкою. Через декілька хвилин перевернути на іншу сторону.

2


Поки печінка смажиться, ми будемо робити соус. Шпинат потрібно трішечки бланшувати - десь 4 хвилини.

3


Наливаю трохи рослинної олії, видавлюю часник і викладаю сюди ж шпинат. Це все перемішуємо, вогонь ставимо середній.

4


Тепер додаємо сметану, сіль і трохи м'яти, італійські трави і чорний перець.

5


Все перемішуємо і даємо прокипіти буквально пару хвилин. Залишаємо трохи охолонути.

6


Викладаємо копчену грудинку, в неї кладемо печінку і загортаємо. Дуже важливо, щоб грудинка була довга, щоб нею можна було загорнути. Викладаємо на деко. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів приблизно на 15 хвилин для того, щоб бекон підсмажився.

7


Отриманий соус викладаю в чашу блендера, додаю чайну ложку кедрових горіхів і трохи збиваю.

8


Печінка вже готова. Її можна перекладати в тарілку.

9


Насолоджуємося смаком печінки і соусу. Вийшло дуже смачно!


Печінка в беконі з соусом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com