Відкрити категорії

Овочеве рагу з грибами за 20 хвилин




Сьогодні готуємо дуже смачне і ситне овочеве рагу з грибами. Готується воно недовго і просто. Якщо гриби і овочі нарізані заздалегідь, то весь процес займе 20-30 хвилин за часом готовності картоплі.

Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
печериці - 400-500 г;
цибуля – 1 шт.;
морква - 1-2 шт.;
солодкий різнокольоровий перець - 2-3 шт.;
помідори - 3-4 шт.;
сіль, перець;
зелень – по бажанню.

Процес приготування овочевого рагу за 20 хвилин.


Гриби нарізаємо середніми шматочками.

1

Картоплю також нарізаємо середньо по формі, яка вам подобається. Її тушкуємо під кришкою в невеликій кількості підсоленої води. Варимо до готовності.

2


Далі нам знадобиться бажано дві сковороди або одна велика. Обсмажуємо цибулю до прозорості. Потім додаємо моркву, а через 5 хвилин - порізаний перець.

3


Через 3-4 хвилини додаємо порізані кубиками помідори. Всього на обсмажування овочів йде 15 хвилин.

4


Паралельно в іншій сковороді або в цій же обсмажуємо до готовності печериці. Зазвичай це 5-15 хвилин залежно від нарізки грибів.

5


В кінці смаження гриби і овочі необхідно посолити та поперчити, або додати будь-які інші ваші улюблені спеції.

6


Залишилося змішати картоплю, гриби і інші овочі. Ситне і смачне рагу готове.

7


Подавати до столу відразу гарячим.

8


Приємного смаку! Залишайте свої коментарі та діліться цим простим рецептом приготування овочевого рагу зі своїми друзями.


Овочеве рагу з грибами за 20 хвилин


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com