Відкрити категорії

Голубці з молодої капусти


Голубці з молодої капусти


Сьогодні будемо готувати голубці з молодої капусти. Виходить дуже смачна м'ясна страва.

Інгредієнти:
домашній фарш (у мене курячо-яловичий) - 600 г;
кругло-зернистий рис - 150 г;
сіль - 1 2 ч. л.;
цибуля – 1 шт.;
сіль перець ;
вода - 150-200 мл;
капуста - 1 качан.

Для заливки:
морква – 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
томатна паста - 2 ст. л.;
борошно - 1 ч. л.;
сіль - 1 ч. л.;
перець мелений;
цукор - 2-3 ч. л.;
вода - 700 мл

Процес приготування голубців.


Рис промити кілька разів холодною водою. Потім заливаємо рясно окропом. Додати 3 чайної ложки солі. Ставимо на вогонь і проварюємо буквально 3-4 хвилини. Потім дати настоятися ще кілька хвилин під кришкою. Після чого злити на сито для того, щоб стекла зайва вода. Рис повинен бути розсипчастим.

11


Для того, щоб відокремити листя від капусти, зробимо такі надріз навколо качана.

22

Рекламний блок
І ось цією частиною опускаємо в киплячу воду. Даємо так проваритися капусті кілька хвилин. Все залежить від того, наскільки молодий качан.

33


Потім за допомогою виделок знімаємо наші листочки. Якщо не всі листочки відокремилися легко, даємо проваритися капусті ще декілька хвилин.

44


Цибулю смажимо до прозорості.

55


У фарш додаємо сіль, перець, рис, а також половину підсмаженої цибулі. Можна додати ще смажену морквину, це вже на ваш смак і розсуд. Перемішуємо. Щоб начинка була більш ніжною, необхідно додати воду. Деякі люблять томатний сік.

66


В цибулю, що залишилася, додаємо моркву і продовжимо готувати заливку. Додамо чайну ложку борошна (можна і без неї). Це для того, щоб соус був більш густий. Потім додамо 2 повні ложки томатної пасти, гарячу воду (тому що сковорода гаряча). Все це розмішуємо, додаємо сіль, цукор, проварюємо це кілька хвилин.

77


Убираємо ущільнення біля основи листя. Можна ще відбити молоточком. Кладемо начинку на щільний край листа.

88


І загортаємо. Кожен шар заливаємо соусом.

99


У мене вийшло з даної кількості продуктів 12 голубців. Можна додати збоку трошки водички на саме дно. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після кипіння варимо 45 хвилин під кришкою.

1010


Готово. Смачного!

Рекламний блок
Голубці з молодої капусти


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com