Відкрити категорії

Баклажани зі смаком грибів


Баклажани зі смаком грибів


Сьогодні я вас навчу як зробити з баклажанів білі гриби. Страва виходить дуже смачною. Рекомендую до приготування.

Інгредієнти:
баклажани - 600 г;
яйця – 2 шт.;
сіль, перець;
рослинна олія.

Процес приготування баклажанів.


У два великих баклажана загальною вагою 600 г. Їх потрібно нарізати певним способом - спочатку їх наріжу на досить тонкі кружальця.

11


А тепер складаємо ці кружки і нарізаємо тонкою соломкою.

22

Рекламний блок
Пересипаємо все це в якусь глибоку миску. Так само нарізаємо і другий баклажан.

33


Тепер беремо яйця і в якійсь окремій мисці перебиваємо їх віночком. Дуже сильно збивати не потрібно, просто перебиваємо до однорідності.

44


Тепер солимо і перчимо наші баклажани. Додаємо яйця. Дуже добре все перемішуємо.

55


В сковорідку наливаємо рослинне масло і дуже добре його розігріваємо. Висипаємо наші баклажани і смажимо до готовності.

66


Баклажани наші готові, вимикаємо. Тепер пробуємо нашу страву.

77


Смак схожий на якийсь грибний мікс. Наступного разу я додам сюди ще цибульки і часничку - буде ще смачніше.

88


Як бачите, рецепт дуже простий, я навіть не можу уявити, що може бути простіше. Виходить дійсно смачно. Рекомендую вам спробувати приготувати - це дуже просто і смачно. Залишайте свої коментарі.

Рекламний блок
Баклажани зі смаком грибів


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com