Відкрити категорії

Баклажани зі смаком грибів




Сьогодні я вас навчу як зробити з баклажанів білі гриби. Страва виходить дуже смачною. Рекомендую до приготування.

Інгредієнти:
баклажани - 600 г;
яйця – 2 шт.;
сіль, перець;
рослинна олія.

Процес приготування баклажанів.


У два великих баклажана загальною вагою 600 г. Їх потрібно нарізати певним способом - спочатку їх наріжу на досить тонкі кружальця.

1


А тепер складаємо ці кружки і нарізаємо тонкою соломкою.

2

Пересипаємо все це в якусь глибоку миску. Так само нарізаємо і другий баклажан.

3


Тепер беремо яйця і в якійсь окремій мисці перебиваємо їх віночком. Дуже сильно збивати не потрібно, просто перебиваємо до однорідності.

4


Тепер солимо і перчимо наші баклажани. Додаємо яйця. Дуже добре все перемішуємо.

5


В сковорідку наливаємо рослинне масло і дуже добре його розігріваємо. Висипаємо наші баклажани і смажимо до готовності.

6


Баклажани наші готові, вимикаємо. Тепер пробуємо нашу страву.

7


Смак схожий на якийсь грибний мікс. Наступного разу я додам сюди ще цибульки і часничку - буде ще смачніше.

8


Як бачите, рецепт дуже простий, я навіть не можу уявити, що може бути простіше. Виходить дійсно смачно. Рекомендую вам спробувати приготувати - це дуже просто і смачно. Залишайте свої коментарі.


Баклажани зі смаком грибів


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com