Відкрити категорії

Кабачкові їжачки




Сьогодні готуємо дуже смачну кабачкову страву з м'ясом в підливі - це кабачкова їжачки або тефтелі, справжня смакота.

Інгредієнти:
м'ясо курки - 400 г;
кабачки - 1,2 кг;
рис - 80 г;
цибуля – 1 шт.;
часник - 1 шт.;
сіль перець.

Підлива:
цибуля - 1 шт.;
невелика морква – 1 шт.;
борошно - 1,5 ч. л.;
томатна паста - 1 ст. л. ;
вода - 300 мл;
цукор - 2 ч. л.;
сіль.

Процес приготування кабачкових їжаків.


Натираємо кабачки на крупній тертці. Солимо поміщаємо на сито для стікання рідини. Потім добре віджати.

1


Рис заливаємо окропом і ставимо на вогонь. Після закипання варити 7-10 хвилин. Відкинути на друшляк.

2

Мелена м'ясо посолити, поперчити, додати натертий лук і часник, яйце.

3


Ретельно перемішати. Додати рис, потім добре віджаті кабачки, мішаємо.

4


Формуємо невеликі тефтельки. Викладаємо у форму, змащену олією. Форму дуже бажано нагріти в духовці 5-7 хвилин, тоді тефтельки не пристануть. Відправляємо в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.

5


Цибулю з морквою обсмажуємо на сковороді. Додаємо трохи борошна.

6


Окремо в ківшику розмішуємо томатну пасту, сіль, цукор, гарячу воду. Додаємо до нашої моркви. Даємо 2-3 хвилини покипіти.

7


Дістаємо тефтельки з духовки, заливаємо підливою і знову в духовку на 5-7 хвилин.

8


Подавайте цю смакоту з будь-яким гарніром, кашею або картоплею.

9


Це дуже смачно, рекомендую!

10


Залишайте свої коментарі, діліться цим рецептом у соціальних мережах.


Кабачкові їжачки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com