Відкрити категорії

Картопля по-селянськи в духовці




Сьогодні готуємо дуже смачну запечену картоплю по-українськи з беконом і з кабачками. Картоплю можна запікати з будь-якими овочами: баклажани, солодкий перець, цибуля, помідори. Замість бекону - сало з прорізом. Приправи на свій смак.

Інгредієнти:
картопля молода - 500 г;
кабачки - 1-2 шт.;
бекон - 200 г;
часник - 3-4 зубки;
масло рослинне - 2 ст. л.;
сіль, спеції за смаком;
зелень кропу.

Процес приготування картоплі по-селянськи.


Для початку кабачки на ріжемо кружальцями. Посолити їх і залишити на 10-15 хвилин. Потім зайву рідину зливаємо.

1

Вимиваємо дуже добре молоду картоплю, шкірку не знімаємо. Нарізаємо також кружками.

2


Бекон або сало нарізаємо пластинками і

3


Тепер у форму, змащену злегка рослинним маслом, викладаємо кабачки. Також викладаємо часник, який нарізали пластинками.

4


Розміщуємо бекон.

5


Картопля, яку зверху посолити і приправити спеціями.

6


Накриваємо фольгою і запікаємо нашу страву хвилин 20.

7


Потім знімаємо фольгу і готуємо ще хвилин 20. Температура в духовці до 200 градусів.

8


Подаємо страву гарячою. Зверху посипаємо зеленню. Вийшла дуже ситна, соковита і смачна страва.

9


Бажаю вам приємного апетиту і гарного настрою! І дуже рекомендую приготувати таку картопельку до вечері, Ваша сім’я буде обов’язково ситою і щасливою!


Картопля по-селянськи в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com