Відкрити категорії

Картопля по-селянськи в духовці


Картопля по-селянськи в духовці


Сьогодні готуємо дуже смачну запечену картоплю по-українськи з беконом і з кабачками. Картоплю можна запікати з будь-якими овочами: баклажани, солодкий перець, цибуля, помідори. Замість бекону - сало з прорізом. Приправи на свій смак.

Інгредієнти:
картопля молода - 500 г;
кабачки - 1-2 шт.;
бекон - 200 г;
часник - 3-4 зубки;
масло рослинне - 2 ст. л.;
сіль, спеції за смаком;
зелень кропу.

Процес приготування картоплі по-селянськи.


Для початку кабачки на ріжемо кружальцями. Посолити їх і залишити на 10-15 хвилин. Потім зайву рідину зливаємо.

11


Вимиваємо дуже добре молоду картоплю, шкірку не знімаємо. Нарізаємо також кружками.

22

Рекламний блок
Бекон або сало нарізаємо пластинками і

33


Тепер у форму, змащену злегка рослинним маслом, викладаємо кабачки. Також викладаємо часник, який нарізали пластинками.

44


Розміщуємо бекон.

55


Картопля, яку зверху посолити і приправити спеціями.

66


Накриваємо фольгою і запікаємо нашу страву хвилин 20.

77


Потім знімаємо фольгу і готуємо ще хвилин 20. Температура в духовці до 200 градусів.

88


Подаємо страву гарячою. Зверху посипаємо зеленню. Вийшла дуже ситна, соковита і смачна страва.

99


Бажаю вам приємного апетиту і гарного настрою! І дуже рекомендую приготувати таку картопельку до вечері, Ваша сім’я буде обов’язково ситою і щасливою!

Рекламний блок
Картопля по-селянськи в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com