Відкрити категорії

Гуляш по-угорськи


Гуляш по-угорськи


Гуляш – національне надбання Угорщини. Цей гострий, густий суп в кожному регіоні готують по-своєму. Спробуємо приготувати гуляш по-угорськи з яловичини (можна, звісно, використовувати інше м'ясо). Незважаючи на багатокомпонентний рецепт, страва готується легко і швидко, а результат порадує всіх домочадців.

Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 500 г;
картопля – 500 г;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
червоне сухе вино – 200 мл;
часник – 3 зубчики;
паста томатна – 50 г;
паприка суха – 2 ст. ложки;
зелень (кріп) – невеликий пучок;
кмин – 1 ст. ложка;
сіль, спеції за смаком;
масло рослинне для обсмажування.

Процес приготування гуляшу.


Цибулю і моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.

11


Ставимо сковороду на вогонь. Наливаємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до золотистого кольору.

22


Моркву висипаємо до цибулі і обсмажуємо до напівготовності.

33

Рекламний блок
Перекладаємо морквяно-цибулеву засмажку в каструлю з товстим дном.

44


М'ясо миємо, очищаємо від плівок і нарізаємо шматочками середнього розміру.

55


Обсмажуємо м'ясо на олії до рум'яного кольору.

66


Готове м'ясо перекладаємо в каструлю до засмажки.

77


Ставимо каструлю на вогонь. Додаємо окріп. Вода повинна повністю покривати всі інгредієнти. Додаємо вино, перемішуємо і доводимо до кипіння.

88


Картопля очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками і висипаємо в гуляш.

99


Коли картопля буде готова, додаємо паприку, кмин, сіль і спеції.

1010


Додаємо томатну пасту. Ретельно перемішуємо і на невеликому вогні доводимо гуляш до готовності.

1111


Зелень і часник подрібнюємо.

1212


Готовий гуляш по-угорськи знімаємо з вогню. Додаємо зелень і часник.

1313


Подаємо блюдо гарячим з хлібом або тостами.

1414


Приємного смаку!

Рекламний блок
Гуляш по-угорськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com