Відкрити категорії

Хе з риби


Хе з риби


Дуже швидко і легко можна приготувати чудову закуску – хе з риби, рецепт класичний. Ця страва має приємний гармонійний смак, вона добре підійде як в якості самостійної страви на святковий стіл, так і для повсякденного салату до картоплі або рису. Її можна зробити гострою і не дуже. Це залежить від ваших уподобань.

Інгредієнти:
будь-яка свіжа або заморожена риба – 350 г;
цибуля – 135 г;
морква – 135 г;
перець солодкий червоний – 65 г;
часник – 15 г;
масло рослинне – 30 г;
соус соєвий – 50 г;
оцет 9% - 50 г;
сіль – 5 г;
цукор – 10 г;
коріандр, паприка, червоний мелений перець, кінза, чорний перець – за бажанням.

Процес приготування хе.


Для початку відокремте від риби філе і видаліть великі кістки, якщо вони є. Потім зніміть шкуру, якщо вона товста. Можна взяти вже готове філе в магазині.

11

Рекламний блок
Потім тонко наріжте філе на смужки. Якщо не виходить рівно, можна злегка підморозити, а потім нарізати. Складіть в тарілку. Додайте сіль і оцет, добре перемішайте. Залиште на дві години для маринування.

22


На корейській тертці натріть моркву. Якщо її немає, то подрібніть моркву в тонку стружку.

33


Так само зробіть з цибулею і солодким перцем. Цибулю наріжте кільцями, перець – соломкою.

44


Злегка обсмажте цибулю в гарячому маслі. Не доводьте до жовтої скоринки, нехай вона залишиться м'якою і прозорою.

55


Рибу відіжміть руками, воду злийте. Покладіть туди ж всі підготовлені інгредієнти: цибуля, морква, перець. Додайте часник, цукор, соус і всі інші спеції за бажанням. Перемішайте. Залиште в холодильнику на добу, щоб всі інгредієнти просочилися маринадом, хоча страву можна їсти відразу.

66


Готово!

77


Приємного смаку!

Рекламний блок
Хе з риби


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com