Відкрити категорії

Салат з куркою і грибами на вечерю


Салат з куркою і грибами на вечерю


Інгредієнти:
куряче відварне філе — 350 г;
відварена картопля — 3 шт.;
обсмажені гриби — 350 г;
ріпчаста цибуля — 1 шт.;
натерта відварна морква — 1 шт.;
майонез

Процес приготування салату.


Салат складається з декількох шарів. Як ви будете їх чергувати особливого значення не має.

Я чергувала наступним чином:
1 шар — тушкована з цибулею морква;
2 шар — куряче філе;
3 шар — смажені гриби-печериці;
4 шар — тушкована з цибулею морква;
5 шар — натерта картопля.

Поки відварюється куряче філе (воду бажано трохи підсолити), нарізаємо печериці.

11

Рекламний блок
Розміщуємо їх на сковороду, наливаємо олію, солимо, перчимо, смажимо до готовності.

22


Натираємо свіжу моркву.

33


Цибулю ріжемо.

44


Все з'єднуємо і тушкуємо в олії на слабкому вогні. Картоплю очищаємо і відварюємо.

Всі відварені продукти залишаємо для остигання.

Першим шаром викладаємо моркву з цибулею. Зовсім трохи змащуємо майонезом. Я змащувала кожен шар, але не рясно.

Потім нарізаємо остигле куряче м'ясо.

55


На нього поміщаємо грибочки. Після викладаємо ще шар моркви з цибулею. І завершуємо салат натертою картоплею.

66


За бажанням, можна зробити ще один шар — натертий сир з часником. Не забуваємо додавати після кожного шару майонез.

77


Простий, доступний і ситний салат вгамує будь-який голод.

Рекламний блок
Салат з куркою і грибами на вечерю


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com