Відкрити категорії

Салат з куркою і грибами на вечерю




Інгредієнти:
куряче відварне філе — 350 г;
відварена картопля — 3 шт.;
обсмажені гриби — 350 г;
ріпчаста цибуля — 1 шт.;
натерта відварна морква — 1 шт.;
майонез

Процес приготування салату.


Салат складається з декількох шарів. Як ви будете їх чергувати особливого значення не має.

Я чергувала наступним чином:
1 шар — тушкована з цибулею морква;
2 шар — куряче філе;
3 шар — смажені гриби-печериці;
4 шар — тушкована з цибулею морква;
5 шар — натерта картопля.

Поки відварюється куряче філе (воду бажано трохи підсолити), нарізаємо печериці.

1

Розміщуємо їх на сковороду, наливаємо олію, солимо, перчимо, смажимо до готовності.

2


Натираємо свіжу моркву.

3


Цибулю ріжемо.

4


Все з'єднуємо і тушкуємо в олії на слабкому вогні. Картоплю очищаємо і відварюємо.

Всі відварені продукти залишаємо для остигання.

Першим шаром викладаємо моркву з цибулею. Зовсім трохи змащуємо майонезом. Я змащувала кожен шар, але не рясно.

Потім нарізаємо остигле куряче м'ясо.

5


На нього поміщаємо грибочки. Після викладаємо ще шар моркви з цибулею. І завершуємо салат натертою картоплею.

6


За бажанням, можна зробити ще один шар — натертий сир з часником. Не забуваємо додавати після кожного шару майонез.

7


Простий, доступний і ситний салат вгамує будь-який голод.


Салат з куркою і грибами на вечерю


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com