Відкрити категорії

Салат Розгардіяш


Салат Розгардіяш


Приготування салатів - це величезний простір для фантазії. Хоч кожен день комбінуй улюблені продукти і кожен раз виходить смачно. І швидко, що теж з сучасним ритмом життя важливо. У мене маленька дитина, не завжди є час стояти біля плити, так що салати дуже часто бувають на нашому столі. Ділюся з вами одним з моїх любимим рецептом! Приступимо!

Інгредієнти:
квасоля консервована біла - 1 банка;
ковбаса копчена - 50 г;
томати - 2 шт.;
білий хліб - 4 шматочка;
сир твердий - 50 г;
масло рослинне для обсмажування;
зелень - за смаком;
майонез - за смаком.

Процес приготування салату.


Для початку готуємо сухарики, їх потрібно буде остудити. Для цього хліб (білий або сірий, залежить тільки від вашого смаку) нарізаємо кубиками й викладаємо на деко, змащене рослинним маслом.

11


Підсушуємо до золотистого кольору, хвилин 15-20 приблизно, при 200 градусах. Ось така краса виходить!

22

Рекламний блок
Тепер приступаємо до приготування салату. Квасолю відкидаємо на друшляк і промиваємо, викладаємо в салатник.

33


Копчену ковбасу нарізаємо соломкою.

44


Помідори нарізаємо дрібними кубиками.

55


Сир натираємо на крупній тертці.

66


Збираємо всі інгредієнти в салатник, додаємо зелень.

77


Заправляємо салат майонезом, у мене пішло дві столові ложки.

88


Солити не потрібно, в ковбасі солі достатньо, хоча це справа смаку, спробуйте і досоліть, якщо захочеться. Ось і все, буквально за 10 хвилин вечеря готова, смачний і поживний! При подачі на стіл присипте сухарями.

99


Приємного смаку!

Рекламний блок
Салат Розгардіяш


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com