Салат Розгардіяш
Приготування салатів - це величезний простір для фантазії. Хоч кожен день комбінуй улюблені продукти і кожен раз виходить смачно. І швидко, що теж з сучасним ритмом життя важливо. У мене маленька дитина, не завжди є час стояти біля плити, так що салати дуже часто бувають на нашому столі. Ділюся з вами одним з моїх любимим рецептом! Приступимо!
Інгредієнти:
квасоля консервована біла - 1 банка;
ковбаса копчена - 50 г;
томати - 2 шт.;
білий хліб - 4 шматочка;
сир твердий - 50 г;
масло рослинне для обсмажування;
зелень - за смаком;
майонез - за смаком.
Процес приготування салату.
Для початку готуємо сухарики, їх потрібно буде остудити. Для цього хліб (білий або сірий, залежить тільки від вашого смаку) нарізаємо кубиками й викладаємо на деко, змащене рослинним маслом.
Підсушуємо до золотистого кольору, хвилин 15-20 приблизно, при 200 градусах. Ось така краса виходить!
Копчену ковбасу нарізаємо соломкою.
Помідори нарізаємо дрібними кубиками.
Сир натираємо на крупній тертці.
Збираємо всі інгредієнти в салатник, додаємо зелень.
Заправляємо салат майонезом, у мене пішло дві столові ложки.
Солити не потрібно, в ковбасі солі достатньо, хоча це справа смаку, спробуйте і досоліть, якщо захочеться. Ось і все, буквально за 10 хвилин вечеря готова, смачний і поживний! При подачі на стіл присипте сухарями.
Приємного смаку!
