Відкрити категорії

Курячі крильця з картоплею в духовці




Дуже зручний продукт – курячі крила. Вони порційні, їх можна приготувати для кожного члена сім'ї, просто посмажити або запекти курячі крильця в духовці. Це чудова страва на кожен день, готується швидко і не потребує особливих кулінарних технологій.

Інгредієнти:
крильця – 6 шт.;
картопля – 6 шт.;
сир – 30 г;
помідори Черрі – 6 шт.;
кефір – 50 мл;
майонез – 40 г;
томатна паста – 25 г;
сіль, червоний, чорний перець, часник і інші спеції – за смаком.

Процес приготування курячих крилець з картоплею.


Робимо маринад для крил. Для цього в глибокий посуд кладемо сіль – 1 ч. л., базилік, два види перців, майонез, кефір і томатну пасту. Туди ж кладемо роздавлений часник.

1

Все перемішуємо, вийде гарний соус. Пробуємо на смак, може додати ще солі чи перцю.

2


Промиваємо крила під проточною водою, даємо їй стекти або просушуємо гладким папером. Паперові рушники можуть залишити м'які катишки на курці. Кладемо їх в тарілку і залишаємо маринуватися мінімум на годину.

3


Чистимо картоплю. Нарізаємо її на плоскі пластини товщиною в 1 см.

4


Нарізаємо зелень і готуємо помідори. Їх можна розрізати навпіл, а можна залишити цілими.

5


Сир натираємо на дрібну тертку.

6


На деко або сковороду кладемо пергамент. Промазувати маслом його не потрібно. Викладаємо картоплю, на неї зверху кладемо крильця.

7


Додаємо помідори, зелень і посипаємо сиром нашу красу. Ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин. Вона повинна мати температуру 200 градусів.

8


Дістаємо з духовки.

9


Смачного!


Курячі крильця з картоплею в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com