Відкрити категорії

Фаршировані курячі стегенця




Хто не любить курку? А фаршировану – тим більше. Поєднаємо приємне з корисним і нафаршируємо всіма улюблені стегенця! Блюдо виходить соковитим і ніжним, з м'якою текстурою начинкою і трохи солодкуватим присмаком золотистого лука. А хрустка скоринка буде з'їдена навіть найзапеклішими ненависниками курячої шкіри.

Приготуйте фаршировані стегенця на подушці з запеченої моркви, і вийде повноцінний обід або вечеря з гарніром.

Інгредієнти:
2 курячих стегенця;
200 г курячих сердечок;
2 цибулини середнього розміру;
1 ч. л. суміші коріандру, паприки і чорного перцю;
4 ст. л. рослинного масла для обсмажування;
4 моркви (якщо маленькі, беріть 5);
1 ч. л. цукру;
сіль і перець – за смаком;
томатний соус або кетчуп – для подачі.

Приготування фаршированих курячих стегенець.

Лук очистити і нарізати півкільцями.

1


Розігріти масло в невеликому казані і тушкувати цибулю з 2 ст. л. рослинної олії на невеликому вогні до красивого, карамельного кольору.

2


Стегенця вимити, зрізати зайвий жир. Гострим ножем акуратно відокремити м'ясо від кістки аж до основи ніжки. За допомогою сокири або кухонних ножиць відокремити кістку у основи.

3


Сердечка вимити, обсушити паперовими рушниками.

4


Обсмажити субпродукти на олії, яка залишилась, на великому вогні до легкого золотистого кольору, близько 4-5 хвилин.

5


Ніжку розправити, посолити і приправити спеціями.

6


Пасеровану цибулю і сердечка змішати, злегка посолити, поперчити і викласти в центр стегенця. Кількість начинки залежить від розміру ніжки.

7


За допомогою нитки і голки зашити стегенце, скріплюючи тільки шкіру.

8


У форму для запікання покласти очищену і розрізану навпіл моркву, приправивши її цукром. Зверху викласти стегенця.

9


Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 1 годину. Періодично поливайте курку витопленим соком. Перед подачею обережно витягнути нитку.

10


Подавати з морквою і томатним соусом.


Фаршировані курячі стегенця


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com