Відкрити категорії

Соте з яловичини




Соте — універсальне блюдо і швидше являє собою не визначений перелік незмінних продуктів , а технологію їх приготування. Так, сьогодні ми будемо готувати соте з яловичини і овочів в духовці, а в якості соусу будемо використовувати холодне сухе вино. Таке поєднання продуктів і спосіб їх приготування дозволять смаку страви стати по-справжньому ніжним і глибоким. Соте з яловичини — ідеальна вечеря .

Спеції так само, як і овочі, можна підбирати по своєму смаку. Чебрець, базилік і розмарин чудово поєднуються з яловичиною і саме тому ми рекомендуємо вам їх використовувати. Ви легко зможете приготувати таке смачне соте в домашніх умовах: воно чудово підійде на сніданок , обід і вечерю . Яловичина в поєднанні з овочами — збалансована страва в будь-який час року.

Інгредієнти:
нежирна яловичина - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
великий помідор - 2 шт.;
перець солодкий болгарський - 2 шт.;
біле сухе вино - 1 келих;
розмарин - за смаком;
харчова сіль - за смаком.

Як приготувати соте.


Промиваємо м'ясо в холодній воді і сушимо паперовим рушником, після цього нарізаємо не дуже великими продовгуватими брусочками так, як показано на фото. Форму для запікання застеляємо фольгою, поверх неї викладаємо шматочки підготовленої яловичини.

1


Всі зазначені овочі ретельно миємо в холодній воді, при необхідності очищаємо. Придбайте щільні помідори для того, щоб їх можна було легко розрізати. Нарізаємо овочі невеликими акуратними кубиками й викладаємо у форму поверх шматочків яловичини.

2


Перець готуємо наступним чином: промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і зелену плодоніжку. Тільки після цього нарізаємо перець не дуже тонкою соломкою і відправляємо в форму слідом за помідорами.

3


Ріпчасті цибулини нарізаємо так, як вам найбільше подобається і так само, як і інші овочі, викладаємо поверх м'яса. Засипаємо необхідне за вашим смаком кількість зазначених спецій, солимо. Заливаємо яловичину з овочами у формі холодним вином.

4


Акуратно загортаємо краї фольги над м'ясом нещільно. Духовку розігріваємо заздалегідь до 180 градусів, відправляємо в неї форму з соте і запікаємо страву протягом 60 хвилин до повного приготування. За 5-7 хвилин до кінця готування можна злегка розгорнути фольгу для того, щоб інгредієнти підрум'янилися.

5


Готове блюдо викладаємо на тарілку і подаємо до столу в гарячому вигляді. Смачне соте з яловичиною та овочами приготоване в духовці готово.

6


Приємного смаку!


Соте з яловичини
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com