Відкрити категорії

Як приготувати салат зі шпротами


Як приготувати салат зі шпротами


Салат зі шпротами на святковому столі зустрічаються частіше, ніж інші закуски. Напевно, мало знайдеться людей, які не люблять цей маслянистий копчений смак маленьких рибок з банки. Доступність шпрот і їх чудові смакові якості дозволяють регулярно готувати на їх основі різні цікаві страви, головне – часу для цього знадобиться зовсім небагато.

Крім вираженого копченого смаку, шпроти можуть похвалитися своєю універсальністю. Вони чудово поєднуються з багатьма овочами, вареними яйцями, сиром, солоними огірками і зеленню. Будь-яке блюдо з цією рибою виходить смачним і дуже ситним.

Інгредієнти:
— відварна картопля;
— банка шпротів;
— 2-3 яйця;
— ковбасний сир (близько 300 г);
— майонез;
— 2 невеликих солоних огірка;
— зелень для прикраси;
— оливки для прикраси.

Приготування салату зі шпротами.


Першим ділом поставила варитися картоплю і яйця, а сама потерла сир.

11


Порізала солоний огірочок кружечками. У мене були маленькі огірочки, але якщо у Вас побільше, то наріжте четвертинками.

22

Рекламний блок
Картопля – невеликими скибочками.

33


Також яйця.

44


Можна збирати салат. На дно миски поклала картоплю, полила її маслом зі шпротів.

55


Перемішала. Шпроти розім’яла виделкою, поклала поверх картоплі.

66


Розрівняла. Зверху змастила майонезом.

77


Далі поклала шматочки солоного огірка.

88


Поверх – майонез. Наступний шар – яйця.

99


Зверху майонез і ковбасний сир.
10

1010


Ковбасний сир, на мою думку, вирішує в цьому салаті все – він трохи гостріше, різкіше, ніж звичайний, за рахунок чого надає салату смакової яскравості і настрою. А настрій завжди має бути відмінним, тим більше перед приходом гостей.

1111


Замазала верхівку майонезом, дрібно порубала зелень і виклала її на салат.

Рекламний блок
Як приготувати салат зі шпротами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Зоряна
Мені сподобався цей салат)Смачний)Спасибі за рецепт)
фото
Наталка
Красно дякую смакота
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com