Відкрити категорії

Картопляні човники з ковбасою




Картопля - улюблений усіма продукт. А якщо ще й з хрусткою скоринкою, просоченої начиненою соковитою ковбаскою з морквою!

Інгредієнти:
картопля – 3-4 шт.;
ковбаса – 100 г;
морква –1 шт.;
сало (свинина);
сіль.

Приготування картопляних човників.


З картоплі тонким шаром знімаємо шкірку. Промиваємо водою. Розрізаємо кожну картоплину навпіл. Заливаємо фільтрованою водою. Ставимо на вогонь, готуватися до напівготовності. Після закипання варити хвилин 10.

1


Займемося приготуванням начинки. Нарізаємо ковбасу на маленькі, тоненькі шматочки-кубики. Візьмемо сало свинини і також наріжемо маленькими шматочками.

2

Шаткуємо на тертці моркву, вже очищену від шкірки і промиту водою. Трохи присолимо.

3


Прогріваємо сковороду. Викладаємо шматочки сала. Ставимо на дуже маленький вогонь, щоб сало поступово топилося, виділяючи жир.

4


Слідом викладаємо терту моркву. Злегка обсмажуємо (до м'якості).

5


Потім поміщаємо в зажарку шматочки ковбаси. Тушкуємо в жирі буквально дві хвилини.

6


Напівготову картопля остуджуємо. Потім у кожної половинки вирізаємо серединку м'якушки так, щоб сформувати подобу човника зі стінками.

7


Заповнюємо утворену порожнечу, раніше приготовленою начинкою з ковбаси. Зверху збризкуємо картопляні човники оливковою олією.

8


Викладаємо човники з ковбасою на деко з пергаментом. Духовку розігріваємо заздалегідь до 200 градусів. Запікаємо 30 хвилин.

9


Запечені апетитні картопляні човники порадують вашу родину смаком і підніме всім настрій свої виглядом.

10


Смачного!


Картопляні човники з ковбасою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com