Салат з куркою і опеньками
Пропонуємо вам простий дуже смачного салату. Для нього знадобиться зовсім небагато часу і мінімальна кількість інгредієнтів. Виглядає він досить яскраво, а з'їсти його можна за один присід, такий він смачний. Такий салат не тільки має гарний смак, але і на диво легкий. Якщо є бажання, то до курки можна додати маленький зубчик часнику, але тільки для запаху, однак він може перебити грибний смак.
Інгредієнти:
мариновані опеньки – 1 банка;
сир твердий – 200 г;
кукурудза – 1 банка;
куряче філе – 300 г;
яйця – 1-2 шт.;
майонез для заправки;
сіль, перець.
Приготування салату з куркою і опеньками.
Мариновані гриби відкидаємо на друшляк, щоб стекла рідина.
Твердий сир нарізаємо кубиками.
З кукурудзи теж зливаємо рідину.
Промите куряче філе необхідно відварити. Для цього наповнюємо посудину мультиварки водою, туди кладемо філе, включаємо режим «Варка» і виставляємо час, однієї години буде достатньо для готовності філе (можна відварити і в каструлі).
Яйця відварюємо. Для цього теж використовуємо мультиварку. Наповнюємо водою, кладемо яйця, включаємо режим «Варка». Варимо 20 хвилин.
Остигле куряче філе нарізаємо на шматочки.
Яйця очищаємо і теж нарізаємо.
Змішуємо інгредієнти. Висипаємо в тарілку опеньки, додаємо сир, кукурудзу, курятину і яйця. Солимо, перчимо. Поливаємо майонезом.
Ось наш салатик і готовий. Їм можна не тільки порадувати близьких за буднім обідом, але і поставити на святковий стіл. Салат хоч і простий, проте має дуже цікавий смак. Поєднання вареної грудинки, сиру і гострих грибів надають йому особливу пікантність. Курячу грудку можна додатково підсмажити, тоді вона буде мати більш виражений смак. Приготуйте таку смакоту за нашим рецептом і будьте впевнені – ви залишитеся задоволені!