Курка з овочами
Без швидких рецептів в нашому житті не обійтися. Звичайно, якщо враховувати підготовку всіх інгредієнтів, то часу потрібно не так вже й мало. Але якщо спочатку нарізати всі овочі, а потім поступово додавати їх в процесі готування, то овочеве рагу з куркою буде відмінним швидким вечерею.
40-45 хвилин ви затратите на приготування, але це з урахуванням нарізки всіх інгредієнтів.
Інгредієнти:
— кабачок;
— молоденька морква;
— капуста білокачанна;
— цибуля ріпчаста;
— помідори;
— сіль, перець чорний мелений;
— лавровий лист;
— масло рослинне.
Спосіб приготування курки з овочами.
Я використовувала у своєму рецепті верхню частину курки, саме вона була у мене в холодильнику. Зрізала всі філе для страви, яке вирішила приготувати, а крильця залишила для супу з вермішеллю.
Всі інгредієнти спочатку підготувала, а потім поступово змішувала їх на сковороді в процесі гасіння.
Зрізане куряче філе нарізала на кубики.
У глибоку (так як багато інгредієнтів) сковороду налила рослинної олії приблизно 1 см в висоту від дна сковороди. Масла буде достатньо, так як овочі дають сік і тушкують в цій суміші. Розігріла і виклала куряче м'ясо. Цибулю подрібнила і поєднала з м'ясом.
Посолила і поперчила. Вогонь схудла і гасила 5 хвилин. Потім додала молоду моркву. Вона була не велика, тому вийшло нарізати її красивими коліщатками.
Відразу ж відправила до попередніх продуктах нарізані кубиками помідори.
Все перемішала. Накрила кришкою і гасила.
Білокачанну капусту дрібно порубала (по можливості, у мене це виходить не дуже). Відправила тушкуватися з іншими інгредієнтами.
З кабачка я шкірку зрізала, хоч він і був молоденький. Нарізала кубиками разом з насінням.
Поєднала з овочами на сковороді. Додала лавровий лист. Гасила під кришкою до повної готовності капусти, так як з усіх перерахованих інгредієнтів в рецепті вона готується довше.
Овочеве рагу з м'ясом вийшло дуже насичене і смачне. Приємного смаку.