Відкрити категорії

Салат з сухариками та квасолею




Салат з квасолею та сухариками багатий вітамінами і білками. Страви з квасолі рекомендовані при цукровому діабеті і виразках, а також захворюваннях серця. Ми пропонуємо рецепт смачної і поживної страви, що не поступається за поживними характеристиками печені з м'яса.

Інгредієнти:
квасоля червона – 1 банка;
сухарі – 100 г;
твердий сир – 100 г;
оливкова олія – за смаком.

Приготування салату з покроковими фото.


Квасолю краще взяти консервовану червону, чи можна зварити суху (перед варінням замочується в холодній воді на кілька годин). Зливаємо всю рідину, що міститься всередині, і ретельно промиваємо під струменем води. На дно глибокого салатника висипаємо обсушену квасолю.

1


Нарізаємо хліб на шматочки (красиво виглядають в салаті вузькі брусочки), підсушуємо в духовій шафі (бажано це зробити заздалегідь). Можна використовувати вже готові сухарики, що продаються з різними спеціями (це тільки заощадить ваш час). Поверх квасолі укладаємо сухарики.

2


Сир твердих сортів натираємо на дрібній тертці і висипаємо в салатницю (зверху сухариків). За смаком додаємо сіль і перчик. Слід враховувати, що квасоля вже солонувата, сир теж не прісний. Збризкуємо оливковою олією або додаємо майонез (це залежить від ваших уподобань) і акуратно перемішуємо, намагаючись не розкришити сухарі.

3


Наш салат з квасолі, сиру і сухарів повністю готовий. Рекомендуємо додавати масло (майонез) безпосередньо перед подачею страви до столу. Важливо! Якщо ви заправите заздалегідь, то сухарики розм'якнуть, стануть м'якими, не хрусткими. Тому в останню чергу – заправка.

4


Приємного смаку!


Салат з сухариками та квасолею
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com