Відкрити категорії

Картопля по-домашньому




Картопля по-домашньому, в духовці, та ще з салом і часником — що може бути краще! Від одних ароматів слинки течуть! Давно я не пекла картоплю в духовці. А нещодавно прийшли до мене куми, так щоб довго не стояти біля плити, я зробила такий простий варіант домашньої картопельки. Ледве дочекалися фіналу, так все просякло запахом смаженого сала і часнику.

Поклала я по одній великій картопельки на людину, так нам не вистачило. Тому, якщо будете готувати таку картоплю, розраховуйте, що народ вимагає добавки.


Інгредієнти:
— картопля - по 1 штуці на людину (не вистачило);
— сало - 30 г на 1 картопля;
— часник;
— спеції.

Приготування картоплі по-домашньому з фото.


Що нам потрібно, так це підготувати сало і картоплю.

1


Картоплю добре промиваємо, адже шкурочку ми знімати після запікання не будемо. Картоплю розрізаємо вздовж на кілька часточок, тільки робимо надрізи не до кінця. Кожен надріз натираємо часником для аромату.

2


Беремо сало, краще солоне. Нарізаємо його часточками, по ширині надрізу картоплі.

3


Начиняємо нашу картоплю. Кожну часточку картоплі перекладаємо шматочком сала.

4


Викладаємо нашу картопельку на деко, оскільки сало будемо жаритися і стікати. На решітці готувати таку картоплю не рекомендую.

5


Відправляємо блюдо запікатися. Ставимо в духовку на 200 градусів і чекаємо, поки картопля не спечеться. За пару хвилин до готовності, можна присипати його ароматними травами, щоб посилити смакові якості кінцевого результату.

6


Подаємо картоплю гарячою, можна з різними соусами, присипавши зеленою цибулею.

Приємного вам смаку!


Картопля по-домашньому


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Юля
доки дочитала, ледве слиною не захлинулась... Дякую за рецепт
фото
Настя
Подобається вже піду готувати
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com