Відкрити категорії

Салат з крабовими паличками і омлетом




Такий салат з крабовими паличками і омлетом виходить досить пікантним і освіжаючим. Саме тому, в літні дні він особливо актуальний.

Такий смак блюдо отримує завдяки зеленим листочками естрагону. Ця пряність надає свіжість будь-якій страві. Але з нею потрібно «не переборщити», так як подібна зелень має дуже виражений смак.

Інгредієнти:
200 г крабових паличок;
250 г консервованої кукурудзи;
3 сирих курячих яйця;
1 столова ложка домашніх вершків;
сіль, спеції за смаком;
3 гілочки естрагону;
2-3 ложки сметани або майонезу;
рослинне масло.

Як приготувати салат з крабовими паличками і омлетом.


У салатницю викладаємо консервовану кукурудзу солодких сортів.

1


Крабові палички ріжемо невеликими кружечками і додаємо в кукурудзу.

2


Курячі яйця розбиваємо в невеликій мисці або глибокій тарілці. Додаємо до них столову ложку домашніх вершків. Посипаємо сіллю і улюбленими спеціями (я використовувала тільки маленьку щіпку білого меленого перцю).

3


Замість вершків можна використовувати молоко і трохи борошна, як зазвичай. За допомогою віночка або вилочки збиваємо суміш і виливаємо на розпечену сковороду, змащену рослинним маслом. Накриваємо кришкою і через хвилину перемішуємо в процесі приготування. Таким чином, виходить підготовлений для салату омлет.

4


Коли він охолов, кладемо омлет в кукурудзу і крабові палички.

5


Хоча, один раз я додала його теплим, і чоловікові так більше сподобалося. Гілочки естрагону промиваємо і висушуємо. Листочки цієї зелені подрібнюємо і додаємо в салат.

6


Його можна заправити сметаною або домашнім майонезом. Мені захотілося, щоб салат був менш калорійним, тому використовувала кілька столових ложок нежирної сметани. Салат перемішуємо, викладаємо в невелику піалу або тарілку і прикрашаємо гілочкою естрагону.


Салат з крабовими паличками і омлетом
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com