Відкрити категорії

Буряковий салат


Буряковий салат


Буряковий салат з чорносливом, волоським горіхом і буряком багатий вітамінами, білками, жирами та клітковиною.

Інгредієнти:
Червоний буряк - 1 кг,
Чорнослив - 100 г,
Горіхи (ядро) - 100 г,
Оливкова олія - 2 ст. л.,
Сіль, цукор,
Часник - пару зубчиків.

Як приготувати буряковий салат.

Буряк необхідно добре помити. Залити водою, додати столову ложку цукру і поставити на вогонь.

Варити до готовності на повільному вогні. Чим менший буряк, тим швидше він звариться. Крім того маленькі плоди буряка завжди смачніші від великих.

1

Рекламний блок

Поки буряк вариться. Чорнослив потрібно добре помити. Залити окропом. Залишити на кілька хвилин розм'якшуватися.

2



Готовий буряк охолодити. Порізати його на невеликі шматочки.

3



Волоські горіхи дуже добре перебрати, щоб не потрапила шкаралупа і лушпиння. Трохи порубати.

4



Чорнослив порізати. Не дуже дрібно.

55



Скласти всі інгредієнти разом. Посолити. Заправити оливковою олією, вона дуже добре смакує з цим салатом. Звичайно, можна використовувати для заправки ще і соняшникову олію чи навіть сметану або майонез..

66



За смаком можна додати часник, але це не обов'язково.
Добре перемішати. Прикрасити.

Смачного!

Рекламний блок
Буряковий салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com