Відкрити категорії

Бігус по-галицьки зі свининою


Бігус по-галицьки зі свининою

 

Інгредієнти:

1 кг капусти білоголової (свіжої або квашеної)

Рекламний блок
500 г свинини
300 мл м'ясного бульйону
100 г ріпчастої цибулі
100 г томатної пасти
50 г свинячого жиру
10 г оцту
лавровий лист
цукор
чорний мелений перець, сіль

 

Приготування:

Для приготування цього українського блюда можна брати як свіжу білокачанну капусту, так і квашену.

Капусту скропити оцтом, залити м'ясним бульйоном і до напівготовності тушкувати в сотейнику або сковороді під кришкою на середньому вогні.

Свинину промити, обсушити, нарізати невеликими шматочками, натерти перцем і сіллю, на свинячому жирі обсмажити до рум'янцю.

Очистити, нашаткувати дрібно цибулю, обсмажити його окремо до рум'янцю, влити томатну пасту, перемішати і проварити все 10-15 хв.

З'єднати всі підготовлені інгредієнти, приправити по смаку цукром і сіллю, поперчити, додати лавровий лист і  тушкувати Бігус по-галицьки зі свининою до готовності.

Рекламний блок
Бігус по-галицьки зі свининою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com