Відкрити категорії

Рагу з кабачків


Рагу з кабачків


Однією із найбільш корисних страв на вечерю є рагу з кабачків. Ви запитаєте, чому? Тому що в ньому не багато калорій, містяться всілякі корисні вітаміни і мінерали, ну і крім іншого - це дуже смачно.

Інгредієнти для рагу з кабачків:
кабачки свіжі - два штуки;
морква - одна штука;
цибуля ріпчаста - одна невелика;
помідори черрі - близько 200 г;
олія рослинна рафінована (можна взяти нерафіновану, якщо вам подобається її смак);
спеції за смаком (сіль, перець чорний мелений, петрушка).

Як приготувати рагу з кабачків.


Всі овочі, зазначені в інгредієнтах, ретельно промити в теплій воді, очистити від шкірки.

11


Винятком будуть помідори черрі, їх чистити від шкірки не потрібно.

22


На сковорідку наливаємо олію і розігріваємо на середній потужності плити.

33

Рекламний блок
Цибулю порізати шматочками, тут можна особливо не дрібнити, і покладатися на свій власний смак.

44


Нарізану цибулю злегка обсмажити на сковорідці.

55


Кабачки теж потрібно порізати так, як показано на фото.

66


Моркву подрібнити на тертці, на середній секції для овочів. Додати в сковорідку кабачки і моркву.

77


Все перемішати і продовжувати обсмажувати на невеликому вогні.

88


Помідори розрізати і додати до овочів в сковорідку.

99


Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до повної готовності всіх продуктів.

1010


Перед закінченням тушкування покласти сіль, перець і все перемішати.

1111


У підсумку за зовсім невеликий час у нас виходить або самостійне блюдо, або його можна використовувати як гарнір для м'ясних страв.

1212


Особливо рекомендую рагу з кабачків для тих, хто хоче схуднути в якості низькокалорійної страви. Приємного апетиту!

Рекламний блок
Рагу з кабачків


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com