Відкрити категорії

Рагу з кабачків




Однією із найбільш корисних страв на вечерю є рагу з кабачків. Ви запитаєте, чому? Тому що в ньому не багато калорій, містяться всілякі корисні вітаміни і мінерали, ну і крім іншого - це дуже смачно.

Інгредієнти для рагу з кабачків:
кабачки свіжі - два штуки;
морква - одна штука;
цибуля ріпчаста - одна невелика;
помідори черрі - близько 200 г;
олія рослинна рафінована (можна взяти нерафіновану, якщо вам подобається її смак);
спеції за смаком (сіль, перець чорний мелений, петрушка).

Як приготувати рагу з кабачків.


Всі овочі, зазначені в інгредієнтах, ретельно промити в теплій воді, очистити від шкірки.

1


Винятком будуть помідори черрі, їх чистити від шкірки не потрібно.

2

На сковорідку наливаємо олію і розігріваємо на середній потужності плити.

3


Цибулю порізати шматочками, тут можна особливо не дрібнити, і покладатися на свій власний смак.

4


Нарізану цибулю злегка обсмажити на сковорідці.

5


Кабачки теж потрібно порізати так, як показано на фото.

6


Моркву подрібнити на тертці, на середній секції для овочів. Додати в сковорідку кабачки і моркву.

7


Все перемішати і продовжувати обсмажувати на невеликому вогні.

8


Помідори розрізати і додати до овочів в сковорідку.

9


Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до повної готовності всіх продуктів.

10


Перед закінченням тушкування покласти сіль, перець і все перемішати.

11


У підсумку за зовсім невеликий час у нас виходить або самостійне блюдо, або його можна використовувати як гарнір для м'ясних страв.

12


Особливо рекомендую рагу з кабачків для тих, хто хоче схуднути в якості низькокалорійної страви. Приємного апетиту!


Рагу з кабачків


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com