Відкрити категорії

Кальмари фаршировані


Кальмари фаршировані

 

Інгредієнти:
Кальмари - 5 шт.,
Масло вершкове - 100 г.,
Біле сухе вино - 50 г,
Вершки - 100 р.,
Цибуля - 2 шт.,
Твердий сир - 50 г.
Молоко - 200 г.,
Борошно - 1 ст.л.,
Гриби - 400 г.,


Як приготувати:
Кальмари обдаємо окропом, потім обмиваємо в холодній воді. Так легко зробити їх чистими. Обсмажуємо на половині вершкового масла цибулю, додаємо до цибулі і подрібнені гриби і теж обсмажуємо. Солимо та перчимо і вливаємо біле сухе вино. Коли алкоголь майже повністю випарувався, вливаємо 100 г. вершків. Тушкуємо начинку до такого стану, щоб рідина практично вся випарувалася.

 

фото 1фото 1

Рекламний блок
Цією начинкою фаршируємо кальмари і кладемо їх у форму для запікання. Чебрець за бажанням.

 

фото 2фото 2


Для соусу обсмажити на другій частині вершкового масла столову ложку борошна. Потроху вливаємо молоко.

 

фото 3фото 3

 

Ще трохи потушити і залити кальмари. Ставимо форму в розігріту духовку при 190 градусах на 35 хвилин.

 

фото 4фото 4


Потім посипати кальмари зверху тертим твердим сиром і ще на 5 хвилин на обдув в духовку.

 

фото 5фото 5

 

Вийшло ніжно, смачно і красиво.

 

фото 6фото 6


Смачного!

Рекламний блок
Кальмари фаршировані


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com