Джем з винограду


Джем з винограду - дуже красивий і смачний, відрізняється бездоганним смаком. Джем може прикрасити ранковий тост або ж стати гідною начинкою для різних кондитерських виробів.
Джем з винограду готується досить просто, якщо не вважати процес очищення від шкірки винограду. Для приготування цього джему краще всього використовувати "дикий" виноград сорту Ізабелла або Конкорд, куплений на базарі в сезон. Варіння джему з винограду, в загальній складності, займає близько 40 хвилин, що зовсім не багато для заготовок, які можуть варитися кілька днів. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 6 невеликих баночок варення.

- Переглянути -
Переглянуло: 13134   |  Коментарів 0

Варення з кабачків з лимоном


Варення з кабачків з лимоном - одне з самих незвичайних, зазвичай ті, хто спробують його одного разу, назавжди залишаються шанувальником такого варення. Смак його - і солодкий і трохи кислий. В залежності від того, скільки додати лимонів. Та й готується варення досить просто.

- Переглянути -
Переглянуло: 22516   |  Коментарів 0

Варення з лимонів


Варення з лимонів - прекрасне частування до чаю, яке відрізняється особливою кислинкою. До речі, за бажанням, ви можете додати трохи прянощів, типу кориці, ваніліну або гвоздики - цим ви тільки покращите рецепт. Раджу пробувати варення під час приготування - не кислувато. Якщо вам кислувато, сміливо додавайте цукор.

- Переглянути -
Переглянуло: 4585   |  Коментарів 0

Варення з абрикос в мультиварці


Інгредієнти:
Абрикоси - 600г
Цукор - 300г
Сік половини лимона

- Переглянути -
Переглянуло: 5523   |  Коментарів 0