Відкрити категорії

Варення абрикосове з горіхами




Інгредієнти:
на 1 кг абрикосів,
0,7-0,8 кг цукру,
100 г очищених ядер волоських горіхів.

Спосіб приготування:
Абрикоси вимити і дати стекти воді. Вийняти кісточки.


Викласти в миску, засипати цукром і дати настоятися протягом 6 год.



Коли з'явиться сік, поставитие на повільний вогонь і варити до повного розчинення цукру (якщо здасться, що соку недостатньо, влити неповну склянку кип'яченої води, продовжуючи варити).



Горіхи нарізати не дуже дрібно. Додати у варення.



Коли варення добре закипить, обережно помішати та відставити його на кілька годин до повного охолодження.



Потім повторити процес варіння, довести варення до готовності, розкласти гарячим по банкам і відразу ж закатати.

Смачного!


Варення абрикосове з горіхами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com