Відкрити категорії

Грушеве варення з виноградом




Інгредієнти:
Груші - 2 кг.,
Виноград - 300 гр. (сорт без кісточок),
Цукор - 2,4 кг.,
Вода - 300 мл.,
Лимон - 1 шт.

Спосіб приготування:
Стиглі міцні груші помити і обсушити.

Грушеве варення з виноградом



Порізати шматочками.


Виноград розібрати на ягідки, помити.



З води та цукру зварити сироп.



У киплячий сироп покласти виноград.



Додати груші, розмішати, та проварити 15 хвилин на повільному вогні.



Додати весь цукор, що залишився і ще проварити до готовності - близько години, постійно помішуючи і на дуже повільному вогні.



За 10 хвилин до кінця варіння додати сік одного лимона.



Гаряче варення розлити по банках і закатати.

Смачного!


Грушеве варення з виноградом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com