Відкрити категорії

Варення з абрикос в мультиварці


Варення з абрикос в мультиварці


Інгредієнти:
Абрикоси - 600г
Цукор - 300г
Сік половини лимона

Приготування:
Абрикоси помити, витерти, вийняти кісточки. Можна робити з половинок або порізати.

Скласти абрикоси в чашу мультиварки, засипати абрикоси цукром, додати лимонний сік, перемішати і поставити режим випічка або гасіння на 60 хвилин. Якщо варите на випічці, то кришку не закривати! Якщо варите на гасінні, то можна варити із закритою кришкою.

Рекламний блок

Варення з абрикос в мультиварці



Через 50 хвилин варення повинно бути вже готове. Час може змінюватися в залежності від моделі мульти. Перші 15-20 хвилин потрібно періодично помішувати, останні 10-15 хвилин мішати постійно, інакше буде пригорати.

Варення з абрикос в мультиварці



Готове варення розлити в підготовлені стерилізовані банки, закатати або загвинтити підготовленими кришками, перевернути і залишити охолоняти.

Для краси і смаку в банки можна покласти абрикосові ядерця, але перш ніж додавати, їх потрібно спробувати, тому попадаються сорти з несмачними ядрами. Так само можна додати мигдаль.

При приготуванні варення в мультиварці потрібно враховувати її обсяг і закладати не більш ніж на 14 від нього інакше варення збіжить.

Цукор теж класти за смаком, на такі пропорції виходить не дико солодке варення. Якщо брати половинки абрикосів або акуратно вийняти кісточку, щоб плід залишився цілим, то буде гарне бурштинове варення.

Смачного!

Рекламний блок
Варення з абрикос в мультиварці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com