Відкрити категорії

Вареники з картоплею та цибулею


Вареники з картоплею та цибулею


Інгредієнти:
для тіста:
борошно -3-4 склянки
яйце-2 шт

Рекламний блок
масло вершкове - 50 г
вода (дуже холодна) - прим.1 стакан
сіль

Для начинки:
картопля-4 великих
цибуля-1-2 шт
сіль
перець

Приготування:
З продуктів для тіста змішуємо тісто (пробачте за тафтологію) , щоб було еластичне, накриваємо серветкою і залишаємо на 40 хвилин.

Картоплю відварюємо, розминаємо товкачиком. Лучок пасеруємо, змішуємо з картоплею, все солимо перчимо. Це необхідно остудити. З цих продуктів вийде десь 50 середніх вареників.

Тісто розгортаємо тонко, склянкою вирізаємо кружки. На кожен викладаємо начинку і "склеюємо" защипувати края.

Ліпимо вареники.

Можна заморозити готові варенички. Варимо в підсоленій воді з додаванням лаврового листочка.

На стіл подаємо з зеленню і сметаной. В сметану можно додати роздавлений часник і перчик з сіллю, виходить дуже смачно!

І квашену капусту з цибулькою та олією до привкусу.

Рекламний блок
Вареники з картоплею та цибулею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com