Відкрити категорії

Ледачі вареники з картоплі


Ледачі вареники з картоплі

Інгредієнти:

картопля - 800 г;
вершкове масло - 100 г;
борошно - 170 г + 50 для розкочування;
цибуля - 2 шт.;
яйця - 1 шт.;
олія - 50 г;
сіль, перець - за смаком.

Сьогодні для вас простий рецепт ледачих вареників для тих, у кого немає багато часу. Такі вареники майже не відрізняються своїм смаком від звичайних вареників, а готувати їх набагато швидше.

Процес приготування ледачих вареників з картоплі.

  1. Очищену картоплю заливаємо водою, додаємо сіль і відварюємо до готовності. Зливаємо воду.
    Відварюємо картоплю
  2. Розминаємо товкачем як на пюре. Додаємо вершкове масло і продовжуємо товкти.
    Розминаємо картоплю
  3. Сюди ж додаємо 1 яйце, а потім борошно і замішуємо тісто спочатку в каструлі, а потім на столі. Вийшло дуже м'яке і злегка липке тісто.
    Замішуємо тісто
  4. Розкачуємо тісто у ковбаску і нарізаємо на шматочки.
    Тісто нарізаємо на шматочки
  5. Формуємо кульку і злегка притискаємо, щоб вийшов кружечок.
    З тіста робимо ось такі шматочки
  6. В киплячу підсолену воду відправляємо вареники. Багато вареників не кладіть, щоб вони не злиплися.
    Вареники відправляємо у киплячу воду
  7. Коли вареники спливли, додати лавровий лист, варити ще 2-3 хвилини.
    Варимо вареники з додаванням лаврового листа
  8. Дістаємо в тарілку.
  9. За бажанням додаємо сметану і наша супер страва готова. Це реально дуже просто, швидко і дуже смачно.
Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Ледачі вареники з картоплі - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 250 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 28)
Ключові слова: Вареники/Пельмені

Ледачі вареники з картоплі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com