Відкрити категорії

Вареники з полуницею


Вареники з полуницею


Як приготувати тісто для вареників. Як приготувати вареники з полуницею. Самий вдалий рецепт тіста для вареників.

Інгредієнти.
Для тіста:
борошно - 400 г;
вода (окріп) - 250 мл;
рослинна олія - 50 мл;
сіль - 1/2 ч. л.

Для начинки:
полуниця - 150-200 г;
цукор - за смаком.

Як приготувати тісто.


Просіюємо борошно через сито. Половину просіяного борошна відсипаємо в ємність.

11


В окріп додаємо сіль і рослинне масло, швидко перемішуємо. В половину борошна додаємо окріп і швидко замішуємо тісто ложкою.

22

Рекламний блок
Потроху додаємо борошно і продовжуємо вимішувати тісто, але вже рукою. Перекладаємо тісто в харчовий пакет і залишаємо відпочити на 30 хвилин, а потім його дістаємо з пакету і приступаємо до ліпки вареників.

33


Це заварне тісто цінують за відмінні робочі властивості, воно податливе, тонко розкочується, майже не сохне. Вона підійде для вареників з різними начинками, а особливо з ягодами і фруктами. Зараз приготуємо вареники з полуницею.

44

 

Як приготувати вареники.


Дрібні ягоди полуниці і розрізати не потрібно.

55


Тісто ділимо на дві частини. 1 частину тіста тонко розкочуємо і вирізаємо чашкою кружечки. На середину кружечка викладаємо трохи цукру і шматочок полуниці, а потім з'єднуємо краї тіста.

66


Спочатку варимо вареники з однієї частини тіста, так як полуниця пускає сік і тісто може розбухнути і рватися під час варіння. Киплячу воду підсолюємо, мішаємо і викладаємо вареники. Чекаємо поки вода закипить і вареники спливуть. Варимо вареники ще 3 хвилини.

77


Викладаємо вареники на блюдо. За бажанням їх можна полити розтопленим вершковим маслом.

88


Смачного!

Рекламний блок
Вареники з полуницею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com