Відкрити категорії
Різдвяне сочиво


Інгредієнти:
Під час Різдвяного святвечора православні християни готують особливе блюдо - сочиво ( або кутю). Варять його із зерен пшениці або рису, додають мед, мак, горіхи, родзинки. Згідно слов'янських традицій, зерно символізує воскресаюче життя, а солодощі - солодкість життя в майбутньому. За столом сочиво потрібно їсти в першу чергу, і хоча б ложку повинен з'їсти кожен член сім'ї.

Зерна пшениці - 1 склянка.
Вода - 2 склянки.
Мед - 3 столові ложки.
Волоські горіхи - 100 грам.
Цукровий пісок - 2 чайні ложки.
Ізюм - 200 грам.
Мак - за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 3 213   |  Коментарів 0
Кутя
- Переглянути -
Переглядів: 4 621   |  Коментарів 0
Смачний узвар

Смачний узвар


Інгредієнти:
350 г сушених фруктів ( яблука, курагу сушену в домашніх умовах, груші),
2 літри води,
3 ст. ложки цукру, або за смаком (можна додати мед).

- Переглянути -
Переглядів: 5 185   |  Коментарів 0
Салат сирний рай


Інгредієнти:
Сир Гауда 200 г
Огірки мариновані 4 шт.
Яйця курячі 4 шт.
Батон 100 г
Часник 1 зубчик
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Майонез 2 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 9 286   |  Коментарів 0
Багата кутя та узвар
- Переглянути -
Переглядів: 13 991   |  Коментарів 1
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Контакти: wagcooking@gmail.com