Відкрити категорії
Як засолити сало в розсолі з прянощами
- Переглянути -
Переглядів: 2275   |  Коментарів 0
Крученики зі свинини
- Переглянути -
Переглядів: 5167   |  Коментарів 0
Ліниві вареники з сиру
- Переглянути -
Переглядів: 4578   |  Коментарів 1
Хрусткі картопляні деруни
- Переглянути -
Переглядів: 6498   |  Коментарів 0
Вареники з квашеною капустою
- Переглянути -
Переглядів: 3281   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Українська кухня кулінарні рецепти.

Українську кухню ні з якою іншою не сплутаєш. Вона має якісь свої, особливі традиції. Тут можна знайти їжу на будь-який вимогливий смак. Всі, хто приїжджає в Україну, напевно попоїли знаменитого борщу чи куліш з юшкою. Улюблена їжа українців і гостей - яловичина, шпигована буряком, голубці з м'ясом, м'ясні запіканки і крученики волинські.

Українські кулінари просто обожнюють додавати в страви, які готують, часник. Він завжди служив як головна і гостра приправа, що надає особливого смаку і запаху їжі. Для української кухні дуже характерні і страви з риби. Місцеві кулінари люблять приготувати січеники з риби, кульки з рибними биточками, рибу з капустою і з сиром.

Обожнюють готувати в Україні овочеві страви. Особливо популярна їжа тут - так звана толченка, або січеники і крученики з картоплі, завінец з картоплі і капусти і інші. Кулінари готують і страви з буряка - це і бурякова ікра, битки і оладки з буряка, буряк з начинкою. Знаменита українська кухня і страви з круп, кукурудзи, з бобових, з макаронних виробів і з пшеничного борошна - пампушок, гречаники, вергунів. А вареники та галушки взагалі стали воістину національними стравами, які всім подобаються.

Щедра українська кухня і солодкими стравами. Тут люблять приготувати фруктові, ягідні салати, узвари, киселі і пенікі, сніжки. Готують напої з вишні, з яблук і груш, зі смородини та кавунів. Маса українських страв близькі за назвою, та й за своїм складом польської та словацької кухонь.

Ну а сало - це взагалі найулюбленіша їжа в рецептурі страв національної кухні.

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua