Відкрити категорії

Тістечко Мурашник




Інгредієнти:
Крем:
Варене згущене молоко 400 г
Масло вершкове 150 г
Горіхи волоські 100 г
Тісто:
Масло вершкове 200 г
Цукор 3 ст. л.
Розпушувач 2 ч. л.
Борошно пшеничне 400 г
Ванілін 2 щіпки.

Спосіб приготування:
Нам знадобиться: вершкове масло (розм'ягчене для крему і розтоплене для тіста), борошно з розпушувачем і ваніліном, цукор, горішки і згущене молоко.
Просіваємо борошно, розпушувач і ванілін.


Розтоплене масло (200 г) змішуємо з цукром.

Починаємо потроху всипати борошно і розмішувати.

Тістечко Мурашник



Вимішуємо розсипчасте тісто.

Скачуємо тісто в кульки, загортаємо в харчову плівку і ставимо в морозилку на 30 хвилин.



Коли тісто затвердіє, натираємо його на крупній тертці або ж пропускаємо через м'ясорубку. Викладаємо крихти на деко і ставимо випікатися в розігріту до 180 ° C духовку на 20 хвилин.



Починаємо готувати крем. Подрібнюємо в комбайні або перетираємо в ступці горішки.

Збиваємо міксером розм'якшене масло (150 г) і варене згущене молоко.

Додаємо горішки і перемішуємо. Крем готовий.



Наші спечені крихти висипаємо в миску, потім подрібнюємо ложкою.

Засипаємо їх в крем і добре розмішуємо.



Викладаємо тісто у силіконову форму або ж просто великою гіркою (нагадує мурашник) на блюдо і ставимо в холодильник на добу.



Мурашник готовий. Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/muravejjnichki

Тістечко Мурашник


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
дарія
Мій улюблений
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com