Відкрити категорії

Тістечко Буше


Тістечко Буше


Сьогодні ми будемо готувати ніжне тістечко Буше, яке складається з двох бісквітних половинок.

Інгредієнти:
Бісквіт:
яйця - 4 шт.;
борошно - 4 ст. л.;
цукор - 4 ст. л.

Ганаш для прошарку:
білий шоколад - 100 г;
вершки 33-36 % - 200 мл.

Ганаш для покриття:
темний шоколад - 100 г;
вершки 33-36 % - 100 мл.

Додатково:
кокосова стружка.

Процес приготування тістечка.


Спочатку нам потрібно приготувати ганаш для прошарку цих двох половинок. Я роблю ганаш з білого шоколаду. Його потрібно дрібно нарізати і залити вершками, які ми довели до кипіння. Залишити на хвилинку і все добре перемішати. Потім добре остудити при кімнатній температурі і відправити в холодильник на 2 години, щоб вершки добре остигли.

11


На аркуші пергаментного паперу намалювати кола діаметром приблизно 5 см - це буде наш шаблон для випічки бісквітних половинок.

22


Основна частина рецепту. Яйця спочатку збиваємо до однорідності без цукру, можна додати щіпку солі. Потім додаємо потрохи цукор, приблизно по 3 частині. Тепер збиваємо як на звичайне бісквітне тісто до стійкої пишної піни. Зазвичай у мене йде хвилин 10. Маса повинна посвітліти і збільшитися в об'ємі.

33

Рекламний блок
Тепер сюди вже можна просіяти борошно. Якщо хочете зробити шоколадне Буше, замініть частину борошна на порошок-какао і добре все перемішуємо. Якщо яйця добре збиті, то не бійтеся мішати бісквітне тісто.

44


Перекладаємо тісто в кондитерський пакет, відрізаємо носик і будемо видавлювати на пергаментний папір з нашими намальованими кружечками. Пергаментний папір відразу повинна покласти на деко. Видавлюємо тісто і ставимо випікатися приблизно на 5-10 хвилин в розігрітій духовці до 180 градусів. Готові половинки повинні повністю охолонути.

55


Остуджуємо і знімаємо з пергаментного паперу.

66


Я спекла ще меншого діаметру. Їх пропекла, щоб вони підрум'янилися.

77


Тепер повертаємося до нашого ганашу на білому шоколаді. Його потрібно добре збити до м'яких піків. Перекладаємо ганаш в кондитерський пакет і намазую кожне тістечко, накриваємо кришкою. Так вчиняємо з усіма тістечками.

88


Тепер потрібно приготувати ганаш для покриття із темного шоколаду. Шоколад подрібнити і залити вершками, які були доведені до кипіння. Залишити хвилин на 2 і перемішати. Його не обов'язково охолоджувати, можна і в теплому вигляді. Наносимо.

99


Прикрасити такі тістечка можна додатково кокосовою стружкою, рубаними горішками, свіжими ягодами, взагалі чим завгодно, що у вас є в наявності.

1010


Таким ласощам потрібно дати охолонути в холодильнику хоча б 2 години. Ці тістечка виходять дуже м'якими, просто тануть у роті.

1111


Приємного чаювання.

1212


Всім смачного!

Рекламний блок
Тістечко Буше


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com