Відкрити категорії
Шоколадний торт з чорносливом

Шоколадний торт з чорносливом


Інгредієнти:
Тісто:
100 г масла,
200г борошна,
100 г цукрової пудри,
1 ч.л. какао з великою горою,
1 жовток,
1 коф.л. ванільного екстракту,
1 ст. л. рому.

Начинка:
250г чорносливу,
3 ст.л. амаретто.

Ганаш:
220г шоколаду,
220г вершків 35%,
1 маленька чашка еспрессо,
50 г масла,
1 ст.л. амаретто.

Прикраса:
100г шоколаду,
50ггмасла,г
8-10 мигдалевих горішків.
Форма 20см.
Розігрійте духовку до 200ºС.

- Переглянути -
Переглядів: 8796   |  Коментарів 0
Шоколадний торт з апельсиновим кремом

Шоколадний торт з апельсиновим кремом


Інгредієнти:
Для апельсинового крему:
Апельсин 4 шт.
Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.
Цукор 150 г
Масло вершкове 150 г
Яйця курячі 6 шт.

Для коржів:
Розпушувач 3 ч. л.
Цукор 335 г
Яйця курячі 6 шт.
Борошно пшеничне 300 г
Масло вершкове 335 г
Какао порошок 35 г

- Переглянути -
Переглядів: 10901   |  Коментарів 0
Торт Тортила

Торт Тортила


Інгредієнти:
Для рулетів:
-6 яєць
-6 ст.л.цукру
-6 ст.л.муки
-300 гр.джему

Для начинки:
-600 гр. сиру
-250 гр. цукру
-1 уп. желатину (15 гр.)
-ванілін
- 2 ст.л. сметани
- 2 дрібно нарізаних консервованих персика

Для декору:
-300 гр. цукрової пудри.
-3 ст.л. води
-1 ч.л. маргарину
-1 ст.л. набряклого желатину
-1 ст.л. меду
З усього цього набору ліпиться голова, лапи і хвіст черепахи. Краще це зробити заздалегідь.

- Переглянути -
Переглядів: 4748   |  Коментарів 0
Йогуртовий торт

Йогуртовий торт


Інгредієнти:
Корж:
Печиво пісочне 200 г
Масло вершкове 70 г.

Начинка:
Йогурт 500 мл
Ківі 4 шт.
Банани 2 шт.
Цукор 70 г
Сік лимонний 1 ст. л.
Вода кип'ячена 0.5 стак.
Желатин 4 ч. л.

Прикраса торта:
Ківі 2 шт.
Мигдальні пелюстки 40 г.

- Переглянути -
Переглядів: 22476   |  Коментарів 0
Торт з баклажанів

Торт з баклажанів


Інгредієнти:
Баклажани 2000 р
Сир Гауда 100 г
Помідори в'ялені 50 г
Коріандр сухий 4 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Сіль 10 г
Часник 6 зубчиків
Естрагон (тархун) свіжий 50 г
Базилік зелений свіжий 50 г
Рукола 100 г
Кріп свіжий 100 г
Олія соняшникова рафінована 10 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 7089   |  Коментарів 0
1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Контакти: wagcooking@gmail.com